Mama lui Giani, confruntare dură cu fratele lui Silviu: "Nu te vezi cum vorbeşti?"

Mama lui Giani Kiriţă, doamna Niculina, a avut o confruntare dură cu fratele lui Silviu la FanArena.

Autor: A. I.

"Păi cui să-i dea sfaturi? Nu vedeţi că nu are cui? Ce sfaturi să-i dea (n.r- Giani) unuia ca el? Giani antrenorul Faimoşilor este oricum. Dacă unul ca Silviu face aşa, n-are ce să antreneze unul ca el. El se ceartă cu Giani. Nu merită să-l facă să meargă mai bine, dar Giani poate. Giani nu ţine ranchiună. Şi nu trebuie să ţină acolo, că e antrenor", a spus doamna Niculina la FanArena atunci când a văzut confruntarea dintre Giani şi Silviu.

Fratele lui Silviu l-a criticat pe Giani. "Nu prea vorbeşte frumos, nu prea ştie să vorbească. Am văzut că cu toată lumea e tare-n gură. Eu n-am mai văzut antrenor aşa", a spus el.

A urmat un schimb dur de replici între doamna Niculina şi fratele lui Silviu, presărat şi cu ironii ale celui din urmă la adresa lui Giani.

"Nu e antrenor la fotbal, la handbal, e la Exatlon. Nu te vezi cum vorbeşti? Nu se dă pe tobogan, e o fetiţă. Băiatul meu e cel mai tare bărbat posibil!", i-a spus doamna Niculina fratelui lui Silviu.

"Cu mine de ce să nu iasă la cafea? Că pe fratele meu l-a invitat la cafea", a întrebat-o fratele lui Silviu pe doamna Niculina. 

"Trebuia să-l lipească, bam-bam. Că băiatului meu i-o fi frică de tine. Dă-i viteză. Poţi tu să faci ironii, să fii sarcastic, băiatul meu e cel mai tare!", a mai spus mama lui Giani.

"Cred că după Exatlon o să-l jignească toată ţara", a spus fratele lui Silviu, referindu-se la Giani. "Ca antrenor ar trebui să fie o emblemă", a mai spus acesta, moment în care mama lui Giani a intervenit: "E o emblemă, că dacă nu era emblemă nu-l trimiteau acolo".

"Din prima a greşit. Iei un om de la început, nu-l integrezi, îl jigneşti din prima. Dacă vezi că un om nu se poate integra, nu-l ajuţi?", a continuat fratele lui Silviu.

Ce părere are Vladimir Drăghia despre confruntarea dintre Giani şi Silviu

"Cred că o mare parte din problemă este că Giani nu s-a dus acolo să antreneze o echipă de preşcolari.

Sincer să fiu, ar trebui să ai aceleaşi aşteptări de la cei noi cu cei vechi. Dacă te ia din prima şi eşti bun, faci faţă. Dacă eşti slab, bagi capul în pământ. S-a dus acolo ca bărbat matur, nu trebuie să-l ia Giani în braţe. Haideţi să nu dăm toţi cu pietre în Giani", a fost de părere Vladimir Drăghia.

"Poate nu ştia că Giani are caracterul ăsta", a replicat fratele lui Silviu.

Ilinca Vandici l-a întrebat pe fratele lui Silviu cu cine ţine la fotbal, iar acesta a dat un răspuns surprinzător: "Ţine cu Dinamo. Toată familia ţine cu Dinamo".

"Giani are un caracter foarte puternic şi pe mulţi deranjează. Nu toată lumea se potriveşte pe stilul lui. Noi eram genul de luptători. Noi oricum eram o dată răi cu noi. La unele persoane nu se mulează acest fel de-a fi. Nu se punea problema în a alege, că Ionuţ are şi el stilul lui. Dacă tu îţi faci treaba bine... Are un stil care pe unii îi deranjează, pe alţii îi motivează", a spus Ciprian Silaşi.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie uluitoare sub ochii echipei Exatlon! Un pilot şi-a pierdut viaţa după ce şi-a înscenat un accident de motocicletă pentru a-şi cere iubita în căsătorie!

Cum arată acum Războinica Roxana de la Exatlon!

Diana Belbiţă, mesaj emoţionant pentru Paula Vieru la întoarcerea în România din competiţia Exatlon: ”Eşti cel mai dur om pe care îl cunosc”

Horoscop Zilnic Miercuri 28 Iulie 2021: Săgetătorii sunt epicentrul unor tranzacţii şi proiecte mari, Berbecii emană foarte multă pozitivitate

Se taie pensiile! Lovitură pentru toată România. Va fi cumplit

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Țigările electronice cu arome, un pericol mortal pentru copii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies