Mama lui Giani, doamna Niculina, a descoperit noul lider al Războinicilor după plecarea fiului ei: "Se dădea țânțar și înainte"

După ce fiul ei, Giani Kiriță, a părăsit Exatlon sezonul 3, un nou lider pare să se impună în tabăra Războinicilor.

Autor: A.I.

Doamna Niculina este convinsă că Alex Stoica a profitat de plecarea lui Giani Kiriță și că acum se comportă ca și cum el este liderul Războinicilor.

"Eu m-am uitat la ei (n.r.- la Războinici) și chiar asta voiam să zic. El și până să plece Giani se dădea puțin, așa, dar acum, plecând Giani, vrea să fie lider. Se dădea un pic mai țânțar la ei.

Are o atitudine superioară. Fiind mai mare decât Cosmin, decât ceilalți, ce-a zis: <Dacă a plecat Giani de ce să nu fiu eu liderul, dacă tot mă impun?>. Dar ei sunt colegi, aia e problema.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

La început chiar nu era un om de bază, nu ieșea în evidență cu nimic, era foarte tăcut, acum a devenit vocal și numai din cauza asta, că a plecat Giani. N-ați văzut cum a zis, că nu l-a ascultat? (n.r.- Cosmin). Normal că nu l-a ascultat, ăsta e mic, ăla e mare", a spus doamna Niculina la FanArena.

"Nici eu nu l-aș fi ascultat pe Alex, pentru că de abia a început să aducă puncte. Nu a fost de la început. Tu dacă dai niște sfaturi și nu le aplici tu?", a fost de părere Iulian Pîtea.

"Cosmin cred că de asta a pierdut, că a fost intimidat de el. Mai ales, având certurile puțin mai înainte, de vreo două săptămâni zic ei că a intervenit ceva între ei.

În ideea să câștige, mai mult s-a pierdut. E posibil să fi fost intenționată intimidarea, să fi fost o tactică", a mai spus mama lui Giani Kiriță, doamna Niculina.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cosmin Marin a părăsit competiția Exatlon! Războinicul a plecat în aplauzele colegilor. Ce a spus Alex Stoica despre victorie

Faimoșii au câștigat din nou jocul de protecție! Cum au sărbătorit victoria

Meciul de protecție s-a încheiat! Uite care este clasamentul de la Exatlon: care e cel mai slab concurent și cine are cele mai multe puncte

A venit timpul ca 5 zodii să nu mai facă concesii și să pună piciorul în prag

Vladimir Putin a dat vestea personal! Anunț la nivel mondial: Arma nucleară...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Cât mai durează coșmarul șoferilor pe Valea Prahovei. Prima licărire de speranță

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies