Mama lui Iancu de la Puterea Dragostei nu este de acord cu relația lui cu Roxana! Ce a transmis concurenta când a auzit asta!

Iancu de la Puterea Dragostei a recunoscut că mama lui nu este de acord cu relația pe care el o are cu Roxana.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Iancu de la Puterea Dragostei este de puțin timp într-o relație cu Roxana. Trecutul concurentei în emisiune a transformat-o, însă, în una dintre cele mai controversate fete din casă.

Iancu Sterp este sfătuit de multe dintre persoanele din afara competiției să renunțe la cuplul abia format cu Roxana și să-și îndrepte atenția către o fată mai liniștită și mai cuminte. El pare, însă, cucerit de tânăra care s-a declarat de-a lungul ultimelor luni îndrăgostită de Andy, Alexander și Bogdan Mocanu.

fara descriere

„Majoritatea oamenilor încearcă să ne despartă. Am pus o poză cu Roxana pe Instagram și 800 cel puțin sunt cu înjurături. Chestia asta m-a ambiționat să nu ascult ce zice lumea și să-mi fac nebunia până la capăt. Mi-am propus să nu fac ce spune lumea și să mă las influențat, să merg pe drumul ăsta”, a spus Iancu la Puterea Dragostei, în gală.

fara descriere

Citeste si: Ea este iubita lui Andy de la Puterea Dragostei! Bruneta este mai în vârstă decât el și are doi copii

Citeste si: Plușica a pozat în pat, dar a lăsat să se vadă prea mult! Concurenta de la ”Puterea Dragostei”, imagini prea sexy după despărțirea de iubit

Citeste si: Cel mai gras copil din lume a reusit sa slabeasca 100 de kilograme! Este incredibil cum arata baiatul in varsta de doar 12 ani

Mama lui Iancu de la Puterea Dragostei nu este de acord cu relația cu Roxana

Chiar și prietenii mei apropiați și familia m-au sfătuit oarecum să renunț. Fratele meu mi-a zis să fac ce simt și surorile țin cu mine. Dar mama, să fiu sincer, nu a fost de acord cu acestă relație pe care o am eu.

„Mamă soacră, eu o să vin la dumneavoastră și o să vă schimbați părerea despre mine. O să vă ajut și cu oile și cu toate și vă schimbați părerea”, i-a transmis Roxana mamei lui Iancu, aproape țipând, în stilul cu care ne-a obișnuit deja. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate