Mama lui Iancu Sterp, declarație șoc! Ce va face cu banii dacă Iancu Sterp va câștiga Survivor România! EXCLUSIV

Geta Sterp a spus că îi va face o casă lui Iancu Sterp dacă acesta va câștiga premiul cel mare la Survivor România

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Iancu Sterp s-a calificat în finala Survivor România, iar sâmbătă, 30 mai, începând cu orele 20.00, în direct la KanalD, va afla dacă publicul l-a ales pe el cel mai bun supraviețuitor al primului sezon! Bătălia va fi dură, căci alături de el, pentru premiul cel mare se bat ”faimoasa Elena Ionescu, una dintre cele mai îndrăgite concurente din competiția derulată în Republica Dominicană, Lola, poate cea mai puternică participantă în concurs și Emanuel, și el extrem de îndrăgit de oamenii de acasă!

fara descriere
Geta Sterp a promis că îi dă un teren lui Iancu după Survivor România

Astfel, până la desemnarea câștigătorului, se fac doar calcule și se dau declarații, unele mai în glumă, altele mai în serios. Iar una dintre cele mai delicioase este de departe cea a Getei Sterp, mama lui Iancu de la Survivor România, care a spus și ce ar face cu banii, în cazul în care băiatul ei ar ridica trofeul deasupra capului și ar încasa cei 250.000 de lei puși la bătaie de producători.

fara descriere
”Dacă va da Dumnezeu și va vrea el să câștige Iancu, păi, din premiu o să îi fac o casă mare, aici, la Hateg, chiar lângă mine. Noi, familia, avem niște terenuri, îi dau unul și lui și apoi mă ocup de construcția vilei, una mare, cu etaj, piscină, studio de muzică, de toate. Ce o să își dorească el... Acolo, să fie locul lui, unde să își aducă și viitoarea soție”, a spus, cu zâmbetul pe buze doamna Geta, la emisiunea ”Ștafeta mixtă” de la WOWbiz.ro, apoi a mai completat. ”Toți concurenții sunt buni, foarte buni și au muncit mult să ajungă acolo, oricine ar fi câștigător, am să mă bucur pentru el și am să îl felicit”.

Citeste si: Câștigătorul "Survivor România" va fi desemnat în direct! Urmărește marea finală "Survivor România", SÂMBĂTĂ, de la ora 20:00, pe Kanal D

Citeste si: Emanuel de la Survivor are un frate geamăn! Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Citeste si: În prag de finala Survivor România! Cristina Șișcanu, declarații surprinzătoare despre Elena Ionescu!” A fost creionată drept victima echipei”

fara descriere
Iancu Sterp este aproape de câștigarea titlului de Survivor România! ”E o mare surpriză”

Iancu Sterp este aproape de câștigarea titlului de Survivor România, astfel că, dincolo de susținerea familiei, el îi are alături și pe unii dintre foștii colegi de la Puterea dragostei. ”Iancu a fost o mare surpriză pentru noi toți. Știam că este un bun sportiv, că se ducea mereu la sală, atunci când filmam la Istanbul, dar nici chiar atât de bun. Mă bucur enorm pentru el că a ajuns atât de sus, sunt mândră și sper ca el să fie cel care va ridica primul trofeu Survivor România”, a declarat la emisiunea ”Ștafeta mixtă” și Simina Loica, una dintre concurentele care l-au cunoscut bine pe războinic.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate