Mama lui Iancu Sterp, imagini incredibile din tinerețe! Cât de frumoasă era femeia și cât bine seamănă războinicul de la Survivor România cu ea

Geta, mama lui Iancu Sterp, a fost o adevărată frumusețe în tinerețe, iar războinicul îi seamănă leit

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Ce a determinat-o pe mama lui Iancu Sterp să iasă cu declarații


In articol:

Geta, mama lui Iancu Sterp, este un adevărat personaj, mai ales în ultimele luni, de când fiul ei este un războinic de nota 10 la Survivor România! Fire discretă până acum, femeia care i-a dat viață îndrăgitului concurent a decis ca, în această perioadă, să iasă mai mult în față și să vorbească despre familia ei. Astfel, oamenii care au văzut-o au îndrăgit-o imediat și chiar au dorit să afle cât mai multe lucruri despre ea.

fara descriere

Mama războinicului a povestit, în urmă cu ceva vreme, la Fanarena, că a avut multe de pătimit. ”Dacă v-aș spune viața mea, ar fi mai ceva ca la ”Din Dragoste”. Omului meu i-a plăcut să umble, iar eu mereu am iertat. Așa îmi este firea. La fel și băieții, ambii după fuste, doar așchia nu sare departe de trunchi”, a povestit Geta Sterp la Kanal D.

Citeste si: Ruby, marturisiri incredibile! A mancat din gunoaie ca sa-si potoleasca foamea la "Survivor Romania"? "Nu mai puteam de foame, colcaia sangele in mine!"

Citeste si: Drama teribilă a lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România! Colegul lui de cameră a murit după ce s-a înecat în propria vomă: "Doamne, nu-mi vine să cred. Mi s-au tăiat picioarele”

Citeste si: Iubita lui Iancu Sterp aruncă bomba la Survivor România! ”Emy îl place mai mult decât este cazul. E evident”

fara descriere

Geta Sterp, viață demnă de o poveste la ”Din dragoste”

Geta Sterp nu s-a ferit să spună nici că a fost înșelată. ”Eu sunt mai mică decât bărbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite la altele. Noi ne iubim, suntem o familie frumoasă, cu copii minunați, dar știți cum sunt bărbații, mai se uit un pic în jur. E la fel de gagicar ca și Culiță! Deși am fost tânără, și doar pentru el,a mai umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori”, a comentat Geta Sterp despre escapadele soțului, care totuși avea să declare că bărbatul a respectat-o și a tratat-o cum trebuie toată viața.

fara descriere

fara descriere

Surprinzător, Geta Sterp a fost tradusă de soț, deși mama lui Iancu Sterp a fost o frumusețe de femeie în tinerețe. O dovadă în acest sens o reprezintă și imaginile pe care femeia le-a prezentat, marți seara, la Fanarena, în care arată perfect. Mai mult, din fotografii se observă clar și cu cine seamănă leit războinicul, considerat și el acum un mare crai în peisajul mioritic.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate