Mama lui Ilie Balaci, dusă pe braţe până la sicriu! Este îngenuncheată de durere. Imagini cu puternic impact emoţional

Moartea lui Ilie Balaci a produs foarte multă suferinţă în sufletul oamenilor. Astăzi are loc slujba la Biserica unde sicriul fostului fotbalist este depus. Mama sa în vârstă de 80 de ani a fost adusă pe braţe la căpătâiul sicriului fiului său.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este durere fără margini în familia Balaci. Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist român se află în aceste momente în Biserica ”Sfântul Ilie” din Craiova. Foarte multe persoane l-au aplaudat şi l-au respectat pe regretatul fotbalist. Mama sa în vârstă de 80 de ani abia s-a ţinut pe picioare până la sicriul în care se află fiul său. Cu lacrimi în ochi, mama lui Ilie Balaci nu şi-a dorit să coboare din maşină, refuzând gândul că fiul ei nu se mai află printre noi.

Ajutată şi chiar aproape târâtă pe picioare de două persoane, mama fostului fotbalist Ilie Balaci este sfâşiată de durere, precum şi soţia şi cele două fiice. 

Primele rezultate ale autopsiei: ce spun medicii legişti

În urmă cu puţin timp, primele rezultate ale autopsiei lui Ilie Balaci au fost făcute publice. Conform sport.ro, ”Minunea Blondă” ar fi murit din cauza unei insuficienţe respiratorii, răpus de un infarct miocardic. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P