Mama lui Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de câini, vorbeşte despre sacrificiul micuţului! ”O statuie în memoria ta”

Andreea Anghel, mama lui Ionuţ Anghel, băieţelul care, acum mai bine de cinci ani, era sfâşiat de câini şi ucis în Parcul Tei, pare să fi depăşit şocul pe care l-a îndurat, iar acum fiul ei îi apare tot timpul în amintiri, dar într-un fel cu totul şi cu totul special.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, recunoaşte Andreea Anghel, Ionuţ este acum un ”adevărat îngeraş” care îi luminează şi ei drumul,  dar care, mai mult decât atât, a salvat, probabil, mai multe vieţi decât s-ar crede.

”Ionut, eşti in sufletul meu, azi şi mereu... Sfântul Nicolae să îţi fie aproape şi să îţi aducă toată iubirea din inimile noastre. Cea mai mare bucurie a mea este să îţi ridic un monument care sa rămână şi sa amintească de tine şi celor care vor urma. Şi, de asemenea, o statuiţă în memoria ta, pentru că meriţi!”, a notat Andreea Anghel, simţindu-şi îngeraşul mai aproape ca niciodată. Mai mult decât atât, mama băieţelului simte că sacrificiul lui nu a fost în zadar, că moartea lui a adus, totuşi, o schimbare.

Ce schimbare a sesizat mama lui Ionuţ Anghel şi de ce  crede că sacrificiul băieţelului nu a fost în zadar, aflaţi doar de pe stirilekanald.ro

 

Mama lui Ionuţ Anghel, dezvăluiri emoţionante la cinci ani după ce băieţelul i-a fost ucis

Andreea Anghel s-a hotărât să nu mai fie tristă şi să facă loc bucuriei în sufletul ei. De pe 2 septembrie 2013, de când Ionuţ, băieţelul ei de doar 4 ani, a fost ucis de câini în Parcul Tei din Capitală o tristeţe cumplită i-a cuprins sufletul.  Andreea ne-a povestit în exclusivitate  că imediat după moartea lui Ionuţ, din cauza durerii sfâşietoare, a avut probleme de sănătate. Probleme care s-au dovedit a fi foarte grave.

Suferinţa ei a măcinat-o puţin câte puţin, până când a ajuns la spital. Acela a fost momentul în care şi-a dat seama că trebuie să lase tristeţea deoparte şi să fie optimistă, să lupte, ca să se facă bine pentru Andrei.  ”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, ne-a declarat Andreea.

Mai mult, chiar de Sf. Nicolae, familia Anghel a câştigat definitiv procesul cu avocatul Bogdan Bărbuceanu, cel care îi executase silit pentru suma de 120.000 de euro. Judecătoria Sectorului 1 a pronunţat recent o sentinţă definitivă prin care a respins ca nefondat apelul pe care-l promovase avocatul Bărbuceanu, iar acum părinţii lui Ionuţ Anghel trebuie să recupereze banii de la avocat.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Se întâmplă pe 6 decembrie! Un fost premier a dezvăluit totul: Care este planul ascuns al guvernului Orban

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Familia lui Ionuţ Anghel, amânată din nou de judecători! Când află tatăl băiatului ucis de câini dacă îşi recuperează banii de la fostul avocat?

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies