Mama lui Iulian lansează o nouă ipoteză în cazul dispariției fiului ei. Tatăl l-ar fi dat din răzbunare

Mama lui Iulian, copilul dispărut sâmbătă în Constanța, a lansat o nouă ipotezp aseară și crede că tatăl este vinovat pentru dispariția celui mic.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Forțele de oridine în caută de zile întregi pe Iulian, copilul de opt ani din comuna Pecineaga care a dispărut de acasă. În tot acest timp, mama lui Iualian încearcă să găsească un vinovat pentru cele întâmplate.

Citeste si: Iulian, băiețelul din Pecineaga, căutat cu disperare de familie și de autorități! Cum a fost surprins de camerele de supraveghere

Citeste si: Sora gresorului din Giurgiu, declarații uluitoare despre fata de 16 ani torturată în timpul ritualului satanic „Nu a fost prima oară când s-a întâmplat”

Citeste si: Informații și fotografii ȘOCANTE despre viața Sorinei în America! Avocatul familiei Șărămăt aruncă bomba: ”Sorina este umilită! Este pusă "să danseze" ca un măscărici în clipurile acelea!” EXCLUSIV

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Mama lui Iulian lansează o nouă ipoteză în cazul dispariției fiului ei. Tatăl l-ar fi dat din răzbunare

Mama copilului de opt ani a acordat un interviu în cadul unei emisiuni și a lansat mai multe ipoteze. Femeia este de părere că băiatul ei ar fi fost dat de acasă chiar de tatăl lui, pentru a se răzbuna pe ea. 

Mama lui Iulian a povestit că de când s-a despărțit de soțul ei nu mai are voie să își vadă copii și bărbatul o ceartă pe concubina lui ori de câte ori lasă copii pe mâna mamei. 

De altfel, mama lui Iulian mai bănuiește că băiețelul ar fi plecat de acasă din cauza tatălui violent. 

„Cea care mai are și ea vină este mama vitregă care s-a lăudat că ea îl spală și îi dă să mănânce. Copilul meu s-ar fi plâns la alți copii că mama lui vitregă și tatăl l-au lovit și nu voia să se mai ducă acasă, dar copilul s-a întors în ziua aia acasă.”, a declarat mama lui Iulian.   

Femeia susține că vedea o teamă în comportamentul celor doi copii ai ei, care nu voiau să vorbească nici despre realția dintre fostul soț și actuala parteneră. 
„Copii mi-au dat drumul la mână când l-au văzut pe tatăl lor și au zis: 'mami, tati o să ne bată dacă ne vede cu tine sau în cel mai rău caz o să ne trimită la tine, dar nouă nu ne place pentru că ne place cu mamaia și tataia.”, a mai declarat mama copilului dispărut. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce se alege de trupa Compact, după moartea lui Leo Iorga! Artistul și-a petrecut ultimii ani prin tribunale: ”Am făcut metastaze cât am fost hărțuit”

Manelistul Ticy a chemat Salvarea pentru fiul său! Ce s-a întâmplat cu băiețelul

Val de cutremure în România. Al treilea cutremur în doar o săptămână

O fetiță de 2 ani și 3 luni din Neamț, umilită și maltrată de îngrijitoarea de la creșă:„Stai pe oliţă, că-ţi sucesc capul la spate!“

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies