Mama lui Jador de la Survivor România a avut cancer. Cu ajutorul credinţei a învins boala

Mama lui Jador de la Survivor România a avut cancer. Află cum a învins boala.

Mama lui Jador de la Survivor România
Autor: Elena Popescu

In articol:

Mama lui Jador de la Survivor România a avut cancer. Femeia a învins boala nemiloasă cu ajutorul credinţei şi rugăciunii.

Mama lui Jador de la Survivor România a avut cancer

Jador de la Survivor România este un cântăreţ apreciat, însă puţini cunosc drama prin care familia lui a trecut. Mama sa s-a îmbolnăvit de cancer, însă cu ajutorul credinţei a reuşit să treacă peste această grea cumpănă a vieţii sale.

Citeste si: Jador, revenire spectaculoasă la Survivor România! Cele două echipe se luptă să câștige meciul de recompensă

Mama lui Jador de la Survivor România
Mama lui Jador de la Survivor România

Jador a devenit cunoscut după participarea sa la Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D. Mai apoi, cântăreţul a scos hit după hit, iar asta l-a adus pe culmile succesului, fiind mai mereu pe primele locuri din trending-ul din România. Acum, Jador participă la Survivor România, unde dă tot ce poate ca să iasă învingător.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Artistul s-a născut în Bacău, într-o familie numeroasă, cu mulți frați și surori. De-a lungul vremii, familia sa a fost greu încercată, aceasta îndreptându-se către biserică. Puţini ştiu că nu doar mama sa a avut cancer, ci şi tatăl său. Astfel, familia lui Jador s-a pocăit, după ce ambii părinţi au învins nemiloasa boală.

Citeste si: Jador, ”vizitat” la Survivor de femeia cu cel mai sexy fund din lume! Jennifer Lopez filmează în Republica Dominicană, chiar lângă tabăra românilor! EXCLUSIV

Mama lui Jador de la Survivor România
Mama lui Jador de la Survivor România

Jador are credinţă în Dumnezeu

În nenumărate rânduri, Jador a vorbit despre Dumnezeu la Survivor România. Artistul îşi pune toată baza în Creatorul Universului şi îl mărturiseşte ori de câte ori are ocazia.

Jador îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru tot ce are, mai ales când se gândeşte că au fost zile în care nu a avut ce să mănânce.

”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă. A ieșit tată din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici. Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia. Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?”, a povestit Jador cu ceva vreme în urmă.

Jador, un elev cu bursă socială

Jador a crescut într-o familie numeroasă, cu mulți frați, iar el a trebuit să muncească de mic pentru a asigura traiul familiei sale. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele lui real, a fost beneficiarul unei burse sociale oferite de Guvern, numită ”Bani de Liceu”, acordată pentru elevii care provin din familii cu venituri mai mici de 500 lei pentru fiecare membru al familiei. Suma lunară primită de Jador în timpul liceului era de 180 lei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Ghiță, adevărul despre relația cu Jador de la Survivor România: ”M-a curtat două luni”

Bogdan Mocanu a răbufnit pe internet după ce Jador a fost comparat cu Florin Salam: ”Un frustrat fără personalitate”

Jador, ”vizitat” la Survivor de femeia cu cel mai sexy fund din lume! Jennifer Lopez filmează în Republica Dominicană, chiar lângă tabăra românilor! EXCLUSIV

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Adio, mască de protecţie în aer liber! Toate detaliile despre vestea anului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies