Mama lui Keo a reusit! L-a despartit pe fiul ei de blonda Misty pe care nu putea sa o sufere! "Nu o inghitea nici cu 1 kg de lamaie"

WOWbiz.ro a prezentat in exclusivitate faptul ca mama lui Keo nu o agreeaza deloc pe Misty si, mai mult, ca femeia i-ar fi interzis fiului ei sa mai umble cu ea. Mama cantaretului era de parere ca Misty nu este de nasul lui Keo si nu se poate compara cu Andreea Balan.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriere“Parintii lui Keo nu o plac deloc pe Misty si i-au spus si lui acest lucru. Mama lui nu o inghite nici cu 1 kg de lamaie. Keo a fost la ei, in Elvetia, cu ea si l-a cam facut de rusine. S-a dat in spectacol, a avut un comportament ciudat, nu pot sa va spun eu exact ce a facut pe acolo… Ei i-au spus lui Keo ca aceasta Misty nu e de nasul lui, ca nu se compara cu Andreea care este o fata educata, cu bun simt si muncitoare”, ne-au declarat surse din anturajul lui Keo, in urma cu cateva zile.fara descriere

La scurt timp, parintii lui Keo au venit in Romania, iar mama lui i-a interzis sa mai umble cu Misty.

“Mama lui i-a spus sa incheie relatia cu Misty. El nu s-a gandit ca mama lui vorbeste serios. Asa ca, acum cat a fost in Romania, mama lui i-a interzis sa mai umble cu ea. Si cred ca Keo o va asculta, asta a facut 40 si ceva de ani”, ne-au mai declarat aceleasi surse, la vremea respectiva.fara descriere

Acest lucru a fost confirmat chiar astazi cand Keo a anuntat ca s-a despartit definitiv de Misty. Cantaretul pare ca a ascultat de mama lui si nu i-a iesit din cuvant. Despartirea ne-a fost confirmata si de Misty: “Da, este adevarat ca ne-am despartit, dar momentan nu vreau sa dau detalii despre acest subiect”, ne-a declarat blonda Misty.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate