Mama lui Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a murit. Informații EXCLUSIVE

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 București, este în doliu. Mama lui s-a stins din viață în urmă cu o săptămână.

Distribuie pe:

Autor: A.V., Mihai Dragan

fara descriere

In articol:

Mama lui Marian Vanghelie s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, spun surse din anturajul fostului edil pentru WOWbiz.ro. Elena Vanghelie a fost o mamă implicată în viața fiului ei, Marian Vanghelie, însă când el devenise primar al Sectorului 5, a avut din ce în ce mai multă treabă, astfel ”uitând” de părintele ei. Elena Vanghelie, doamna Nuți, așa cum i se spunea, ajunsese să afle de la televizor despre acțiunile fiului ei.

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

Citeste si: Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri șocante din ziua în care a fost ridicată de DNA ”Îmi doream să nu pierd sarcina”

Mama lui Marian Vanghelie susținea în 2015 că fiul ei nu se mai interesase de viața mamei lui

"Nu l-am mai văzut de mai bine de un an pe Marian, iar aici nu a mai venit de când era copil. Obişnuia să mă mai sune câteodată, dar nu l-am judecat, ştiu că este şi el ocupat. Eu nu pot pleca din casă, pentru că trebuie să am grijă de soţul meu (n.r. - tatăl vitreg al fostului primar), care nu se mai poate deplasa. Am un sprijin în Paul, fratele mai mic al lui Marian, el îmi mai aduce apă şi mâncare", declarase atunci mama lui Marian Vanghelie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate