Mama lui Mihai Bendeac, mesaj emotionant pentru fiul ei: ”Am fost cu gandul si cu rugaciunea alaturi de el! Ce spune despre procesul actorului cu Antena 1

Zilele trecute, actorul Mihai Bendeac a facut pasul cel mare si a sustinut primul sau spectacol de stand-up comedy.

Distribuie pe:

fara descriereEmilia, mama lui Mihai BendeacMiscarea s-a dovedit a fi una inteleapta, clubul in care a performat artistul fiind plin pana la refuz, iar biletele pentru urmatoarea reprezentatie au fost vandute cat ai bate din palme.

Din pacate, parintii lui Bendeac nu s-au numarat printre spectatori, iar unele persoane s-au grabit sa spuna ca acestia nu i-au fost alaturi in ziua in care artistul si-a facut debutul in stand-up comedy. Contactata de WOWbiz.ro, Emilia Bendeac, mama indragitului artist ne-a explicat ce a impiedicat-o sa fie alaturi de fiul ei. fara descriereMihai Bendeac si fratele sau, AndreiNu am fost prezenta fizic langa el pentru ca am lucrat. In al doilea rand, el este perfectionist si a spus ca ne va invita cand va fi sigur ca show-ul lui va fi asa cum isi doreste. Am fost insa cu gandul si cu rugaciunea alaturi de el. Il iubesc enorm, la fel si pe Andrei, fiul meu cel mic, si sunt alaturi de ei in toate hotararile si proiectele lor. Vom merge la spectacolul sau de stand-up, dar va trebui sa il lasam acasa pe Andrei (n.r. fratele lui Mihai Bendeac). Are 14 ani si nu are voie in cluburi. Mihai ne-a precizat lucrul acesta. Daca era o sala de teatru era altceva. Tin sa ii spun lui Mihai ca il apreciez pentru tot ceea ce face, pentru puterea sa de a se reinventa de fiecare data si de cate ori a fost necesar. Referitor la procesul cu Antena 1 pe care il are fiul meu, ma rog sa fie bine si pentru copilul meu si pentru ei. Sa se termine totul cu pace si sa ne vedem de viata”, ne-a declarat Emilia Bendeac.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate