Mama lui Mihai Mitoșeru aruncă bomba! De ce nu vrea prezentatorul să o lase pe Noemi să-i păstreze numele după divorț

Camelia Mitoşeru a vorbit despre motivul penrtu care fiul ei, Mihai Mitoșeru, nu vrea ca Noemi să-i păstreze numele după divorț

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Noemi și Mihai Mitoșeru au format un cuplu timp de 13 ani și mulți dintre apropiații lor au fost șocați atunci când au anunțat că vor divorța. La notar, frumoasa blondină a dat de înțeles de mai multe ori că nu ar vrea să revină la numele dinainte căsătoriei și a invocat mai multe motive, printre care și faptul că ar fi nevoită să-și refacă toate actele.

Mihai Mitoșeru i-a spus clar fostei sale soții de care a divorțat chiar ieri, 18 octombrie, că nu vrea ca ea să-i păstreze numele. Motivul pentru care el a fost atât de vehement l-a dezvăluit chiar mama lui, Camelia Mitoșeru, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Mi-a spus: Eu nu pot să îi las numele. Din moment ce nu ne împăcăm ea o să fie cu alt bărbat şi ea o să fie cu numele Mitoşeru. Dacă aveau un copil era altceva“, a explicat mama lui Mihai Mitoșeru.

Citeste si: Cum a fost la divorțul lui Mihai Mitoșeru de Noemi! Ce au negociat, cei doi, în fața notarului! Avem toate detaliile EXCLUSIV

fara descriere

Mihai Mitoșeru ținea legătura cu Noemi, chiar dacă s-au despărțit

”Am mai vorbit, dar la telefon. Acum, nici nu știu ce să spun. Nu știu dacă ne mai putem împăca, dar nu zic nici că ar fi imposibil, este o încercare a noastră. Oricum, chiar dacă Noemi s-a mutat de ceva vreme la mama ei, în că nu și-a luat hainele de la mine de acasă. Probabil că le va lua, acum este, probabil, prea ocupată cu munca ei de însoțitoare de zbor și e prea obosită când se întoarce acasă”, ne-a spus, în exclusivitate, acum ceva vreme, Mihai Mitoşeru.

Între timp, ne-a recunoscut Mihai Mitoşeru, se bucură și el de timpul liber pe care îl are. „Zilele trecute am fost la un fotbal cu amicii mei, am băut o bere după... Am timp și mă ocup de mine, voi vedea ce aduce viitorul. Nu, nu îmi pun acum problema unei alte relații, chiar dacă nu pot spune că nu am primit oferte în această direcție”, ne-a mai spus Mihai Mitoşeru.

fara descriere

Mihai Mitoșeru a anunțat divorțul pe Facebook

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și să divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine!”, a spus Mihai Mitoșeru.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate