Mama lui Mircea Badea, victimă a Securității lui Ceaușescu! Toni Grecu de la Divertis a băgat-o în bucluc

Mama lui Mircea Badea a fost reclamată la Securitate în 1989, pe vremea când era director adjunct la Teatrul Mic.

Autor: Radu Constantin

Mariana, mama celebrului Mircea Badea, a fost găsită ”vinovată” pentru închiderea Teatrului Mic, după un spectacol controversat care s-a jucat de actorii acestui teatru la Craiova. Dinu Săraru, fost director al Teatrului Mic, a povestit că Securitatea a tăiat și distrus toate decorurile, iar echipa teatrului a fost dată afară.

Citeste si: ȘOC! Începe scandalul! Giani Kiriță, provocat la bătaie de un fost fotbalist! Ce l-a determinat pe bărbat să îi arunce mănușa ”Regelui” de la Exatlon DEZVĂLUIRI

Citeste si: Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut K.O. pe Mircea Badea face un gest incredibil! Despre ce e vorba și cum vrea să transforme bumbăceala încasată de prezentatorul TV într-un mod neașteptat EXCLUSIV

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Mircea Badea a răbufnit. Declarații halucinante: "Va intra la pușcărie"

Totul a fost provocat de piesa ”Astă seară stau acasă”, o comedioară cu accente politice scrisă de Toni Grecu (devenit ulterior celebru cu trupa Divertis). ”Era vorba despre un amărât care se întorcea acasă de la serviciu, ajungea obosit în fața blocului în care stătea de nenumărați ani, cu sute de oameni la un loc, stătea la ultimul etaj, șapte, opt, nouă, nu mai știa nici el săracu’, obosit de la muncă, ore suplimentare și așa mai departe, apasă pe lift și liftul nu mergea.

Și atunci, săcaru’, își ia inima în dinți și începe să urce pe scara blocului și în timpul ăsta s-a stins și lumina și se încurca de oameni care coborau disperați și ei pe scara blocului...”, a povestit Dinu Săraru în Jurnalul.

Piesa a trecut cu chiu cu vai de comisia de cultură a Partidului Comunist Român și s-a jucat cu succes la Teatrul Mic din Capitală.

La un moment, dat, Mariana Badea a însoțit echipa la Craiova, acolo unde a avut loc o reprezentație. Culmea ironiei, în timpul reprezentației s-a întrerupt curentul pe scenă și apoi în toată Craiova.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies