Mama lui Răzvan Ciobanu, din nou în lacrimi! ”A dispărut de la pensiune”

Mama lui Răzvan Ciobanu oferă recompensă pentru cel care îi va aduce înapoi pisoiul.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Familia lui Răzvan Ciobanu trăiește o nouă dramă, nu una de dimensiunile celei de primăvara trecută, însă totuși un eveniment nefericit. Pisoiul familiei, preferatul Elenei Ciobanu (mama designerului), a dispărut de câteva zile de acasă și nu a mai fost de găsit.

Mama lui Răzvan Ciobanu a anunțat pe contul ei de socializare că pisoiul a dispărut și că oferă recompensă oricărei persoane care îl aduce înapoi. ”Vă rog, dacă știe cineva de el, a dispărut de la Pensiunea Ciobănelu, ofer recompensă”, a scris Elena Ciobanu pe contul ei de socializare.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Pensiunea Ciobănelu la care face referire mama lui Răzvan Ciobanu în anunț este situată în județul Vâlcea și este construită de familia designerului în urmă cu 15 ani. Aici locuiesc în prezent părinții designerului care a murit într-un tragic accident de circulație în această primăvară.

Citeste si: Răzvan Ciobanu a fost executat silit după ce a murit! Deşi era îngropat de aproape 3 luni, a fost înştiinţat că nu mai are nici o cale de atac! EXCLUSIV

Citeste si: Vărul lui Dany Vicol vrea să se răzbune pe Mario Iorgulescu! ”Dacă scapă cu viață și ajunge în închisoare...”

Citeste si: Legătura dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și crimele din ultimele luni! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț spune care sunt efectele Lunii Negre asupra noastră

Și Răzvan Ciobanu era un mare iubitor de animale. El avea o pisică din rasa Sphynx, care ar fi ajuns tot la părinții designerului, după ce Răzvan a murit.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mama lui Răzvan Ciobanu simte că fiul ei e viu: “Oamenii nu mor. Ei se mută în stele şi în inimile celor care îi iubesc”

Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop! Creatorul de modă și cântăreața de muzică populară au murit din același motiv

Dan Bittman, umilit de un celebru jurnalist Antena3. Ce a dezvăluit public despre acesta

Fiul lui Sile Cămătaru, gest extrem pentru tatăl și unchiul său! Avem DOVADA

Cea mai bună prietenă a lui Răzvan Ciobanu, noi dezvăluiri: "Încep să se lege lucruri! Așa cum am bănuit de la bun început..." - Laura Vicol a aflat la ce oră a murit...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies