Mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor la mai bine de 3 luni de la moartea designerului: „Mi-ş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”

E clar că mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret că mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor. Părinţii designerului decedat în a doua zi de Paşti, într-un cumplit accident, deţin o pensiune în satul vâlcean Ciungetu, denumită Ciobănelu. (vezi cum arată azi locul în care Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa)

Citeste si: Decizia radicală luată de părinții lui Răzvan Ciobanu pentru a putea merge zilnic la mormânt! Ce se întâmplă acum la pensiunea din Argeș?

Citeste si: Este revoltător ce se întâmplă la mormântul lui Răzvan Ciobanu! Cine îşi bate joc de locul de veci al designerului? Un bărbat a povestit tot! "Cutii de bere şi chiştoace" EXCLUSIV!

Citeste si: S-a aflat ce avea, de fapt, regretatul designer Răzvan Ciobanu în corp! Ce au găsit medicii în sânge

Mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor. E o rană care nu se va vindeca niciodată 

Pensiunea are şi o pagină de facebook, acolo unde mama lui Răzvan Ciobanu postează fotografii, dar şi diverse mesaje care arată că decesul fiului a provocat o rană care nu se va vindeca niciodată. „Mi-ş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis”, a postat femeia. 

fara descriere

Mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor: “Oamenii nu mor. Ei se mută în stele" 

Se ştie că mama lui Răzvan Ciobanu suferă îngrozitor. “OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI”, este un alt mesaj distribuit de mama lui Răzvan Ciobanu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate