Mama lui Răzvan de la Oradea, sfâșiată de durere: ”Te-am avut doar pe tine”

Moartea manelistului Răzvan de la Oradea a provocat foarte multă durere în sufletele oamenilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Mama manelistului Răzvan Taichis este sfâșiată de durere. Unicul ei fiu a murit la vârsta de 35 de ani, iar durerea din suflet nu îi poate fi oprită. Femeia a notat pe rețelele de socializare un mesaj, în dreptul unei imagini cu fiul ei.

“Te-am avut doar pe tine, singurul meu copil, şi te-am pierdut! Te voi purta în gând şi în inimă toată viaţa! Dormi în pace! Dumnezeu să te odihnească!”, Neta Taichis pe contul său de Facebook.

Răzvan Taichis, având numele de scenă Răzvan de la Oradea, a murit fulgerător la vârsta de 35 de ani. Bărbatul avea probleme de sănătate și a fost internat la spitalul din Timișoara. Luni s-ar fi externat pe propria răspundere pentru a ajunge la un eveniment.

Citeste si: Un bărbat din Botoșani a murit după zile cumplite de chin. Boala cu care s-a ales din cauza meseriei pe care o avea

Citeste si: Ce gest a făcut iubita manelistului Răzvan de la Oradea, după ce s-a aflat că a murit

Citeste si: Boala de care suferea manelistul mort la doar 35 de ani! Cum arăta Răzvan de la Oradea în ultima perioadă

Razvan de la Oradea, manelistul mort la 35 de ani, a făcut patru stopuri cardiorespiratorii

”Marți dimineața, Răzvan a făcut două stopuri cardiorespiratorii pe patul de spital de la Județean. A fost resuscitat de două ori și transferat la secția de Anestezie Terapie Intensivă, unde a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, ultimul fiindu-i fatal”, notează bihon.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate