Vedete

Mama lui Victor Slav, dezvaluri de senzatie din copilaria vedetei, in aceasta seara, la “Vulturii de noapte”! De ce jucarie era atras barbatul?

Cele mai picante detalii nestiute din viata lui Victor Slav le veti afla in aceasta seara, de la 23:15, in cel mai tare late night show - "Vulturii de noapte"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Mama lui Victor Slav, dezvaluri de senzatie din copilaria vedetei, in aceasta seara, la “Vulturii de noapte”! De ce jucarie era atras barbatul?icon photo

In aceasta seara, de la ora 23:15, imediat dupa “Exatlon”, la “Vulturii de noapte” prezentatorii show-ului vor avea o sarcina extrem de dificila. Victor Slav, Catalin Cazacu si Giani Kirita le vor avea ca invitate, in premiera, chiar pe mamele lor, acestea din urma rememorand amintiri din copilaria fiilor.

Mama lui Victor Slav deschide seara cu seria dezvaluirilor din viata copilului Victor Slav; pusa in fata unei provocari, femeia povesteste detalii nestiute despre acesta. Copil fiind, Victor era atras de papusa surorii sale, destainuire care starneste hohote de ras.

“Pe vremea aceea, papusile Barbie nu aparusera in Romania! In alta ordine de idei, intr-adevar, in copilarie, Victor era atras de o papusa a Catalinei (n.r. sora acestuia) care era de culoare neagra”, povesteste mama vedetei.

Ce au dezvaluit mamele lui Giani Kirita si Catalin Cazacu si care este reactia baietilor sub privirile celor care le-au dat viata, veti putea afla urmarind cel mai tare late night show, “Vulturii de noapte”, difuzat in aceasta seara, imediat dupa “Exatlon”, la 23:15, numai la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune