Mama Luizei Melencu are nervii la pământ! ”Mă arunc în fața mașinii”

Mama Luizei Melencu a ajuns cu nervii la pământ. Ce declarații a dat în direct.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a ajuns cu nervii la pământ. Femeia a ajuns la capătul răbdării după atâta timp și nu știe aproape nimic din ceea ce se întâmplă cu fiica ei care a dispărut în luna aprilie a acestui an.

Mama Luizei Melencu amenințase în direct că s-ar arunca în fața mașinii, femeia fiind foarte supărată, mai ales că recent au fost prelevate noi probe ADN. Ea a primit și o amendă de 5000 de lei de la DIICOT, după ce inițial a refuzat să se prezinte la sediu pentru prelevarea probelor biologice.

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava! Ce se întâmplă cu „monstrul din Caracal”

Citeste si: Gest impresionant pentru mama Luizei Melencu! Oamenii se oferă să-i sară femeii în ajutor!

"In şase luni de zile nu mi s-a găsit copilul. Cineva, ca toata lumea, disperă cu butoaiele. Uitați în ce hal am ajuns, să luam tot noi 50 de milioane. Să iasă cineva dacă ne vede, o să mă arunc în fața mașinii pentru treaba asta, în ce hal am ajuns. Nu e vorba de bani. Ne caută cineva copiii? Copiii ăștia sunt dați, disper, mă arunc în fața mașinii. Vreau doar copilul. Îmi vreau copilul, Melencu Luiza Mihaela, atât vreau”, a declarat mama fetei la RTV.

Citeste si: Gheorghe Dincă, la un pas de sinucidere? Gestul care i-a pus pe gânduri pe anchetatori și i-a făcut să creadă că „monstrul din Caracal” ar vrea să-și pună capăt zilelor

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate