Mama Luizei Melencu, dezvăluiri șocante: „O doamnă a confirmat că mi-a văzut fiica”

Ce a aflat mama Luizei despre ziua în care fiica sa a dispărut.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Mama Luizei Melencu a făcut noi dezvăluiri despre un martor-cheie în cazul Caracal. Monica Melencu așteaptă de luni de zile ca să știe un lucru sigur despre fiica sa, dispărută în luna aprilie.

Femeia crede că fiica sa a fost urmărită, răpită și violată, în ziua în care s-a dus în Caracal ca să scoată niște bani de la bancă.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, îndrăgostită de Dan Bălan: „El mi-a spus că este foarte important cine este primul bărbat”

Citeste si: Imagini emoționante cu fetița ”Piticului Colorado”! Eva Maria are bunici cu înălțime normală FOTO

Citeste si: Valentina Pelinel, prima fotografie cu fetițele sale! Cum arată gemenele

„Cu trei zile în urmă, sora mea a fost undeva la Caracal. S-ar fi întâlnit cu o doamnă care a confirmat că în ziua dispariției mi-a văzut fiica. Susține cu tărie că a vorbit cu fiica mea în aceeași zi. Acea doamnă a susținut că l-a văzut pe Dincă, a avut o conversație cu fiica mea, iar mașina care a oprit nu a oprit unde era și dânsa, ci lângă fiica mea. Iar dânsa ar fi zis că vrea să meargă și ea. A oprit lângă fată și a luat-o. Organele de poliție au fost la poartă la acea doamnă, dar noi nu am primit nicio informație”, a spus mama Luizei în cadrul unei emisiuni TV.

Mama Luizei crede că fiica sa trăiește

De asemenea, mama Luizei simte că fiica sa trăiește și speră să audă vești bune despre aceasta.

„Eu una simt că Luiza nu este moartă. Voi lupta din toate puterile. Singurul care mi-a mai rămas este Dumenzeu. Noi vrem ceva concret, să vină cineva să ne spună ce se întâmplă. Să ne spună adevărul, să nu axăm pe acest domn. Aici e vorba de complici, de sus. Adevărul nu-l vom afla, niciodată," a spus în lacrimia mama Luizei Melencu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate