Vedete

Mama Malinei Olinescu, probleme grave de sanatate! Va fi operata la sold! Imobilizarea Doinei Spataru va dura cateva luni!

Se anunta un an deosebit de greu pentru Doina Spataru. Lovita de soarta in urma cu 6 ani, cand fiica sa, Malina Olinescu a cazut de la balconul apartamentului si si-a pierdut viata, cantareata Doina Spataru intampina probleme deosebit de grave de sanatate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Mama Malinei Olinescu, probleme grave de sanatate! Va fi operata la sold! Imobilizarea Doinei Spataru va dura cateva luni! icon photo

De aceasta data, este vorba despre o serie de complicatii medicale, aparute la cativa ani distanta de la realizarea unei operatii chirurgicale. (Cum arata mormantul Malinei Olinescu, fiica Doinei Spataru) 

Totul a inceput in urma cu cativa ani, cand Doina Spataru a fost diagnosticata cu o coxartroza, o artroza a soldului care ii dadea mari batai de cap si ii cauza dureri greu de suportat. Din pacate insa, in ciuda interventiei chirurgicale, afectiunea specifica varstei a inaintat, iar la ultimul control, unde artista a ajuns din cauza durerilor cumplite, Doina Spataru a aflat ca va trebui sa suporte o alta operatie, de aceasta data pentru montarea unei proteze.

“Stiu ce ma asteapta si cat de anevoioasa este recuperarea. N-am insa ce sa fac, durerile sunt mari si din cauza lor ma deplasez cu greutate. Practic, operatia este obligatorie. Toata lumea m-a sfatuit sa-mi iau un laptop, ca sa trec mai usor peste lunile de vindecare. Spun ei ca voi depasi altfel perioada recuperarii daca voi avea sustinere din partea oamenilor. Bine, tot cu el as reusi sa-mi regasesc o parte din prietenii despre care nu mai stiu nimic de mai multi ani. O sa incerc la un moment dat si varianta asta, vad ca din ce in ce mai multi artisti si-au facut pagini de socializare si au activitate intensa”, a declarat Doina Spataru pentru WOWbiz.ro.

In ciuda recomandarilor, Doina Spataru nu va putea sa-si cumpere prea curand un computer sau un laptop, din cauza costurile enorme pe care trebuie sa le suporte pentru operatia sa.

“Trag speranta ca imi va fi decontata proteza de Casa de Asigurari de Sanatate. E o operatie foarte costisitoare pentru ca o proteza poate sa ajunga si la 3.000-4.000 de euro”, ne-a spus artista cu tristete. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune