Mama, mama! Ce poponet indraznet are Dj Wanda! Vezi ce miscari face pentru a avea fundul bombat - FOTO

Distribuie pe:

fara descriere

 

DJ Wanda nu si-a ascuns niciodata varsta si munceste din greu sa arate bine la cei 36 de ani impliniti de curand. Excentrica vedeta a fost cotata drept una dintre femeile cu cel mai sexy posterior din Romania, insa pentru o forma fizica perfecta face sacrificii uriase.

DJ Wanda se lauda un regim de viata echilibrat: mananca doar ce trebuie, s-a vindecat de pasiunea pentru dulciuri prin psihoterapie si ajunge la sala de antrenament de cel putin patru ori pe saptamana. Pentru picioare fara pic de celulita si un posterior sexy, DJ Wanda face insa un antrenament special, pe scarile din Parcul Carol din Bucuresti.

“Imi place sa alerg si sa fac sport in aer liber, iar antrenorul meu Mircea Visan a conceput un program complex de functional-training in Parcul Carol. Alergam cateva ture de parc, apoi urmeaza 40 de minute de antrenamente la scari. Urc si 600 de trepte pe antrenament, uneori unul cate unul, apoi doua cate doua si trei cate trei. Mai trebuie sa sar si cu ambele picioare de pe un trepte pe altul, de jos pana sus. Dupa 12 serii de trepte nu mai simti nimic. Esti pur si simplu extenuat”, declara DJ Wanda.

DJ Wanda a inceput antrenamentele de “functional training” la sfarsitul verii si ajunge in parc cel putin odata pe saptamana.

“Din fericire avem o toamna frumoasa si am reusit pana acum sa ajung in parc in fiecare weekend. Este important sa ai alaturi de tine un antrenor personal care sa-ti supervizeze miscarile si sa stie cum sa te motiveze, iar eu lucrez acum cu Marius Visan de la World Class. Dupa un astfel de antrenament pierzi pana la 1200 de calorii, iar picioarele si fesele sunt tonifiate. Cu totii ne dorim sa fim sexy, insa stim ca nu e deloc un lucru usor. Uneori, sacrificile sunt mari, dar merita”, mai spune DJ Wanda.
(Larisa Ciuta)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate