Mama manechinului gasit mort in propriul apartament si-a socat prietenii! La cateva zile dupa ce si-a pierdut fiica, femeia a postat pe Facebook o reteta de salata boeuf si o invitatie la un party

Nu exista durere mai mare pentru un parinte decat aceea de a-si pierde copilul, insa uneori modul in care este exprimata aceasta suferinta e cel putin ciudat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAnca Roventa a murit pe 15 decembrieModelul Anca Roventa a murit in conditii suspecte in dimineata zilei de 15 decembrie. Tanara de 26 de ani a fost gasita in apartamentul ei din Bucuresti fara suflare, iar dupa cateva zile mama manechinuluui, Luciana Roventa, a declarat ca fata a murit electrocutata.

La doar o saptamana dupa ce fata a murit, mama acesteia a postat pe contul ei de Facebook un filmulet cu care a reusit sa-si socheze prietenii care stiau prin ce a trecut femeia. Femeia a distribuit... o reteta de preparat salata boeuf. Importanta este si ora la care postarea a fost facuta: dupa 2 dimineata.

fara descriereLa o saptamana dupa ce fiica ei a murit, mama a postat o reteta si o invitatie in clubCateva minute mai tarziu, Luciana Roventa a postat si o invitatie pentru o petrecere care urma sa se desfasoare intr-un club bucurestean. Un party „fara limite”, asa cum reiese de pe afisul clubului. Deloc intamplator, este vorba despre clubul unde fiica ei isi petrecea majoritatea serilor atunci cand iesea in oras in compania prietenilor.

Psihologii sunt de parere ca un astfel de comportament reprezinta "o incercare de evadare dintr-o realitate dura, nascuta dintr-o trauma puternica ce poate fi reprezentata de pierderea cuiva drag".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate