Mama regretatei Denisa Manelista, coșmar fără sfârșit! Ce se petrece cu bătrâna îndoliată

Nici acum, la trei ani de la moartea regretatei Denisa Manelista, mama acesteia nu are liniște, iar nopțile ei sunt bântuite de coșmaruri...

Mama Denisa
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, susțin sursele noastre din familia artistei, mama Denisei Răducu nu mai are liniște în nicio noapte, iar diminețile sunt cumplite pentru ea, mai ales că are coșmar după coșmar.

”Noapte de noapte se trezește plângând. Nu mai rezistă psihic. Ne-a spus că visează în fiecare noapte același lucru. Spune că o vede pe Denisa... Denisa îi zâmbește și îi spune să se ducă acasă, că nu e cazul să se întâlnească încă. Dar o ia de mână și atunci mama ei începe să plângă”, ne-a spus o sursă apropiată de familia Denisei Răducu.

Mai mult decât atât, ne-a precizat sursa noastră, femeia a încercat tot ce i-a stat în putință pentru a scăpa de visele care o chinuiesc noapte de noapte. ”A mers, s-a rugat, a dat acatiste, s-a spovedit și s-a împărtășit, merge zi de zi la mormântul Denisei. Cu toate acestea, spune ea, visează aproape același lucru. Ea, oricum, nu prea mai are voința de a trăi, vrea să ajungă lângă Denisa”, ne-a mai spus sursa citată.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Denisa Manelista
Denisa Manelista s-a stins din viata fulgerator

În altă ordine de idei, supărarea și depresia mamei Denisei Răducu este cu atât mai mare cu cât Adelina, de luni bune, de când a pornit epidemia de coronavirus, nu a reușit să vină în țară, să îi mai aline dorul.

”Plânge zi de zi când vorbește cu Adelina, îi este dor de ea și de nepoțelele ei. Dar, cum șansele ca, până de Sărbători, să le vadă, față în față, sunt nule, mai ales în contextul coronavirusului, mama Adelinei și a Denisei suferă cumplit”, ne-a mai precizat sursa citată.

Adelina, sora Denisei, disperată de epidemia de coronavirus

”Când văd cât de multă durere există acum, cum boala asta, coronavirusul, face ravagii în toată lumea, în România, în Spania, mă gândesc mai mult ca niciodată la Denisa mea.

Denisa care suferea de fiecare dată când vedea pe cineva bolnav, ar fi suferit acum mai mult ca oricine, ea era de o sensibilitate ca nimeni altcineva. Durerea mea este, acum, mai mare ca niciodată și chiar dacă au trecut trei ani din momentul în care am văzut-o murind, nu îmi trece. O visez, mă văd cum ne jucam când eram fetițe, îmi amintesc cum râdea ea când făcea vreo năzdrăvănie, cum vorbeam cu ea, ca între fete... Și îmi lipsește și mi-e greu fără ea. Mă trezesc din somn când o visez așa, zâmbind, dar apoi plâng că nu e lângă mine... Nici nu pot să spun de câte ori am sperat, de câte ori m-am gândit că îmi va suna telefonul și îi voi auzi, din nou vocea ei. Iar apoi îmi dau seama că nu se poate așa ceva”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, Adelina, sora regretatei Denisa Manelista.

Denisa Manelista
Sora regretatei Denisa Manelista si fiicele acesteia

Denisa Manelista a murit din cauza unei boli cumplite, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie care a îndurerat lumea showbiz-ului, Denisa Manelista fiind una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mormântul Denisei Răducu, reconstruit din temelii! Tatăl solistei a schimbat inclusiv crucea! Cum arată acum locul de veci?

VIDEO | Detaliul uimitor surprins la mormântul Denisei Manelista! Fanii au suprins totul. Despre ce este vorba

Vești proaste pentru sora Denisei Răducu, aflată în Spania! Informații noi despre scandalul pe averea regretatei cântărețe

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Total INTERZIS pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația momentului pe care toată lumea trebuie să o știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies