Mamă și fiică din Valea Oltului, atacate în plină stradă de un bărbat cu o bâtă

Un bărbat din Valea Oltului s-a năpustit cu o bâtă asupra unei mame și fetiței acesteia în vârstă de 3-4 ani.

Distribuie pe:

fara descriere

Bărbatul din Valea Oltului le-a alergat pe cele două femei cu o bâtă. Fapta bărbatului a fost observată de o jurnalistă care mai apoi a relatat acțiunea pe o rețea de socializare.

Jurnalista care a observat întreaga scenă, Adina Mutăr, îl descrie pe bărbatul cu bâta ca fiind psihopat și spune că regretă că nu a scos aparatul mai devreme să-i facă poză. 

Citeste si: Tragedie în familia Kennedy! A murit Saoirse Kennedy Hill 

Citeste si: Ecaterina Andronescu, luată prin suprindere de vestea demiterii: "Am aflat de la televizor că am fost demisă" 

Citeste si: Prima declarație a Vioricăi Dăncilă după demiterea Ecaterinei Andronescu. Fostul Ministru al Educației a dat vina pe Alexandra: "Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”

“Psihopați în libertate. Valea Oltului, Dealul Negru, vineri. Semafor, drum în lucru. Șir de mașini pe dreapta. Se stă și se stă. În afară de plictiseală, mai sunt și alte nevoi, mai ales pentru copii. Pe dreapta, niciun loc unde puteai să te ascunzi. Pe stânga, un intrând.

O mașină iese din rând și oprește acolo. Coboară o femeie tânără cu o fetiță de vreo 3, 4 ani. Se duc în spate, unde sunt niște tufișuri, niște copaci, dar se întorc în fugă spre mașină, urmărite de psihopatul ăsta din poză, care le amenința cu o bâtă. Cele două urcă în mașină, șoferul iese și încearcă să-i spună ceva cretinului, dar ăla vine în fugă, agitând bâta. Mașina intră în rândul din dreapta, dar psihopatul ăsta s-a dus după ea, cu bâta ridicată. Îmi pare rău că n-am găsit aparatul mai repede. Aici se întorcea în vizuina lui de lighioană”, a scris Adina Mutăr, pe rețelele de socializare. 

sursa foto: Cancan.ro 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate