Mama Simonei Gherghe a avut o meserie fabuloasa! Silvia a fost psiholog si a lucrat la celebrul spital de psihiatrie de la Socola, scriind din experientele cu pacientii lucrari de specialitate!

Parintii vedetei de la “Acces direct” au avut ambii profesii legate de medicina: Silvia, mama Simonei, a fost psiholog, iar Ioan, parintele prezentatoarei, a fost radiolog.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descrierefara descriereNumele Silviei Gherghe, un foarte apreciat psiholog din Iasi, apare alaturi de alti trei autori de renume – Monica Plahteanu, Adriana Panaitescu si Cyntea Pandele – in dreptul lucrarii “Tulburarile cognitive la adolescent dupa traumatisme cranio-cerebrale”. Lucrarea a fost prezentata la Congresul de Medicina Legala de la Sibiu, din 2007, si s-a bucurat de un real succes, abordand ca tema “trei cazuri de adolescenti cu traumatisme cranio-cerebrale in copilarie, la care dezadaptarea sociala si modificarile de personalitate se dezvolta pe fondul tulburarilor cognitive posttraumatice”. Teza poarta semnaturile autorilor chiar la inceput, iar Silvia Gherghe este trecuta pe post de angajat sau colaborator al Spitalului de Psihiatrie Socola din Iasi!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate