Mama vitregă a Gabrielei Cristea spune adevărul! Ce a făcut Tavi Clonda la nașterea fetiței sale! Avem toate detaliile exclusive

Paula Crăciunescu a povestit tot ce s-a întâmplat cu Gabriela Cristea la naștere

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În urmă cu două zile, Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară! Frumoasa prezentatoare de televiziune a dat naștere unei micuțe, pe care a botezat-o Iris, și de care este tare mândră!

”De azi, primăvara pentru noi înseamna Iris! Totul a decurs perfect atât pentru mine cât și pentru bebe Iris! O primăvară însorită tuturor și mulțumim pentru toate mesajele și gândurile bune”, a scris Gabi pe adresa ei de socializare la 24 de ore de la naștere!

Citeste si: Doliu uriaș! Marele actor s-a stins din viață, iar fanii și familia sunt îngenuncheați de durere! „Știam că ziua în care aveam să ne luăm rămas bun...”

Citeste si: Flavia a ales căruciorul bebelușului! "Cred că zâmbetul meu spune tot"

Citeste si: Câtă nesimțire! Gestul oribil făcut de un vatman, fix lângă un tramvai, de față cu lumea: "WC-ul era la 30 de metri"

Gabriela Cristea a adus pe lume încă o fetiță! ”A luat nota 10”

La clinică, vedeta a avut toată familia aproape, însă cel mai important a fost soțul ei, Tavi Clonda, care a și asistat-o în momentele în care a adus-o pe lume pe bebelușă! Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că el a intrat în sala de nașteri și a filmat totul!

 ”Tavi a stat lângă Gabi la naștere! A intrat în sală și a dorit să fie alături de ea din toate punctele de vedere! Ne-a și spus nouă, celor din familie, că ne ține la curent cu tot, să stăm liniștiți și așa a fost! Îmi aduc aminte că imediat ce fata mea a devenit mămică din nou, soțul său era în al nouălea cer de fericire și a împărtășit imediat starea lui celor care ne aflam pe holuri și aăteptam vești”, a spus Paula Crăciunescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea a adus pe lume încă o fetiță și totul s-a derulat perfect. ”Cezariana a decurs foarte bine, în ciuda faptului că se spune că abia după doi ani mai poți recurge la ea în cazul nașterii, iar Gabi a făcut-o după un an și jumătate. Slavă Domnului însă, este foarte bine. Fetița a luat nota 10! Pot să vă spun că seamănă leit cu Victoria! Așa arăta și ea în prima zi de viață! Uite, ieri, de pildă, Tavi a dus-o pe micuță la spital, să își cunoască surioara! Ce mai a fost un moment frumos și toată lumea este fericită!”, a spus mama vitregă a Gabrielei Cristea, care a mai specificat, în premieră pentru WOWbiz.ro, că se pregătește în aceste momente să îi ducă bebelușei un cadou special! ”I-am cumpărat ca și în cazul Victoriei, și al Petrei, fetița nașilor Cristina și Mădălin Ionescu, un costum de tărăncuță. E așadar o tradiție și eu am vrut să o păstrez”, a conchis Paula Crăciunescu pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: