Mamasita bate la inimile noastre cu cel mai recent videoclip al piesei  "Knocking at your heart"!

Realizat de catre Narcotic Creation clipul este o promisiune implinita a baietilor de a scoate cat mai des la lumina materialele din studio.

Distribuie pe:

fara descriereDaca in primul clip al Mamasitei -  Zbor -  culorile explodeaza pe un ton vintage, de aceasta data ne surprinde cu simplitatea  imaginii alb negru,  dar pastreaza si linia de glam fashion.

„Intotdeauna am avut o slabiciune  pentru videoclipurile alb negru. Desi este o imagine clasica,  impactul este fantastic pentru ca reuseste sa scoata in evidenta detaliile care fac diferenta. Ne-am dorit mult un clip simplu care sa exprime stari si trairi nejucate, firesti! Imi place sa observ oamenii pentru ca fiecare dintre noi  e un spectacol live din care ramai cu ceva. Clipul nu are o poveste, insa ideea acestuia este de a surprinde tipologii diferite de oameni  in intimitatea trairilor lor!

Videoclipul a fost lansat in avanpremiera la sfarsitul saptamanii trecute in cadrul unui concert unplugged sustinut de catre  Mamasita intr-unul dintre cluburile din Bucuresti.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate