Stiri

Mamica adolescenta care a ramas insarcinata la 13 ani si-a adus fiica la balul de absolvire: "Voiam sa le arat tuturor..."

Kayleigh Snaith in varsta de de 16 ani a facut un gest memorabil pentru a le artata tuturor ca un copil nu trebuie sa fie un obstacol in calea educatiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Mamica adolescenta care a ramas insarcinata la 13 ani si-a adus fiica la balul de absolvire: "Voiam sa le arat tuturor..."icon photo
 
 
Kayleigh a ramas insarcinata pe cand avea doar 13 ani. Colegii de clasa si toti cunoscutii spuneau ca nu va reusi sa termine scoala, insa tanara le-a demonstrat contrariul. Tanara,  care acum are 16 ani, a aratat gurilor rele ca poti merge la scoala in timp ce te ocupi si de crestera unui copil. 
 
Kayleigh a luat-o la balul de absolvire si pe fiica ei in varsta de 2 ani, pe care a imbracat-o intr-o rochita de printesa. 
 
"Sper sa creasca stiind ca merita tot ceea ce este mai bun si sa nu se multumeasca niciodata cu ceva ce nu o face fericita", a spus tanara mamica despre Harely, fiica ei. 
 
"Am vrut sa le demosntrez  tuturor celor care credeau ca nu o sa termin scoala avand un copil ca am reusit sa fac asta. Iata-ma sarbatorind absolvirea alaturi de fiica mea", a declarat adolescenta conform Dailymail.co.uk. 
 
Kayleigh a tinut sarcina ascunsa de parintii ei timp de 6 luni pentru ca ii era frica de reacta parintilor ei. Spre mirarea ei, atunci cand parintii au alfat desper sarcina, i-au promis fetei ca vor fi alaturi de ea si au inceput sa se pregateasca pentru venirea pe lume a nepoatei. 
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune