Stiri

Mamica adolescenta care a ramas insarcinata la 13 ani si-a adus fiica la balul de absolvire: "Voiam sa le arat tuturor..."

Kayleigh Snaith in varsta de de 16 ani a facut un gest memorabil pentru a le artata tuturor ca un copil nu trebuie sa fie un obstacol in calea educatiei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
Kayleigh a ramas insarcinata pe cand avea doar 13 ani. Colegii de clasa si toti cunoscutii spuneau ca nu va reusi sa termine scoala, insa tanara le-a demonstrat contrariul. Tanara,  care acum are 16 ani, a aratat gurilor rele ca poti merge la scoala in timp ce te ocupi si de crestera unui copil. 
 
Kayleigh a luat-o la balul de absolvire si pe fiica ei in varsta de 2 ani, pe care a imbracat-o intr-o rochita de printesa. 
 
"Sper sa creasca stiind ca merita tot ceea ce este mai bun si sa nu se multumeasca niciodata cu ceva ce nu o face fericita", a spus tanara mamica despre Harely, fiica ei. 
 
"Am vrut sa le demosntrez  tuturor celor care credeau ca nu o sa termin scoala avand un copil ca am reusit sa fac asta. Iata-ma sarbatorind absolvirea alaturi de fiica mea", a declarat adolescenta conform Dailymail.co.uk. 
 
Kayleigh a tinut sarcina ascunsa de parintii ei timp de 6 luni pentru ca ii era frica de reacta parintilor ei. Spre mirarea ei, atunci cand parintii au alfat desper sarcina, i-au promis fetei ca vor fi alaturi de ea si au inceput sa se pregateasca pentru venirea pe lume a nepoatei. 

Galerie foto