Stiri

Mamica adolescenta care a ramas insarcinata la 13 ani si-a adus fiica la balul de absolvire: "Voiam sa le arat tuturor..."

Kayleigh Snaith in varsta de de 16 ani a facut un gest memorabil pentru a le artata tuturor ca un copil nu trebuie sa fie un obstacol in calea educatiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Mamica adolescenta care a ramas insarcinata la 13 ani si-a adus fiica la balul de absolvire: "Voiam sa le arat tuturor..."icon photo
 
 
Kayleigh a ramas insarcinata pe cand avea doar 13 ani. Colegii de clasa si toti cunoscutii spuneau ca nu va reusi sa termine scoala, insa tanara le-a demonstrat contrariul. Tanara,  care acum are 16 ani, a aratat gurilor rele ca poti merge la scoala in timp ce te ocupi si de crestera unui copil. 
 
Kayleigh a luat-o la balul de absolvire si pe fiica ei in varsta de 2 ani, pe care a imbracat-o intr-o rochita de printesa. 
 
"Sper sa creasca stiind ca merita tot ceea ce este mai bun si sa nu se multumeasca niciodata cu ceva ce nu o face fericita", a spus tanara mamica despre Harely, fiica ei. 
 
"Am vrut sa le demosntrez  tuturor celor care credeau ca nu o sa termin scoala avand un copil ca am reusit sa fac asta. Iata-ma sarbatorind absolvirea alaturi de fiica mea", a declarat adolescenta conform Dailymail.co.uk. 
 
Kayleigh a tinut sarcina ascunsa de parintii ei timp de 6 luni pentru ca ii era frica de reacta parintilor ei. Spre mirarea ei, atunci cand parintii au alfat desper sarcina, i-au promis fetei ca vor fi alaturi de ea si au inceput sa se pregateasca pentru venirea pe lume a nepoatei. 
Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune