Managerul Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie din București a murit

Apreciatul medic endocrinolog, Horia Lăzărescu a trecut în neființă

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Apreciatul medic endocrinolog, Horia Lăzărescu a trecut în neființă

Doctorul Horia Lăzărescu, medic endocrinolog, manager al Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie din Bucureşti a murit în urmă cu câteva zile. În cursul zilei de astăzi va avea loc slujba de înhumare la Capela Cimitirului Bellu Ortodox, anunță printr-o postare pe rețelele sociale, Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie.


In articol:

Vestea a venit ca un fulger pentru toți cunoscuții și apropiații medicului. Numeroși colegi de breaslă au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndoliate.

”Fostul meu prieten și coleg nu mai este printre noi... Drum lin în lumină, Horică! Dumnezeu să te odihnească în pace! Organizația Patronală a Turismului Balnear din Romania își exprimă profundul regret pentru trecerea în neființă a domnului Dr. Horia Lăzărescu, Managerul Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, un bun prieten și colaborator al organizației. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l ierte!", a adăugat un apropiat al medicului.

Citeste si: Alex Bodi nu s-ar fi așteptat la asta. Cu cine iese Bianca Drăgușanu în oraș - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

”Horia nu mai este printre noi,Dumnezeu să-l ierte! E...o veste șocantă! Coleg de facultate, prieten, cel care mă striga pe holuri "Floareee" , spune cu tristețe un alt medic.

Medicul a fost apreciat de foarte mulți colegi

”Sunt foarte trist și extrem de afectat de trecerea la viața cea veșnică a unui om dăruit cu har și mare pasiune pentru profesia sa, doctor HORIA LĂZĂRESCU, managerul Institutului Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie din București.
Regret profund pierderea unui prieten aflat în floarea vârstei și sunt convins că vestea a îndurerat o mare mulțime de oameni care l-au cunoscut și i-au admirat munca neobosită pentru că proiectele acestei instituții medicale să aibă întotdeauna succesul și rezultatele meritate.Un colaborator extraordinar care a fost parte a proiectului “Moinești – stațiune turistică și balneo”!
Transmit familiei sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace de-a pururi!”, a transmis Ilie Viorel, Senator PNL Bacău.

”Horia Lăzărescu, un OM cu suflet deosebit și cu o inimă mare, s-a stins mult prea devreme! Împreunā cu el am reușit să transformăm Secția Sanatorială din Slănic-Moldova într-un centru de excelență, redând balneologiei din stațiunea noastră un nou sens și o importanță reală! Horia este unul dintre acei oameni care au făcut ceva pentru Slănic-Moldova, de aceea comunitatea noastră îi va purta un etern și profund respect! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”, își exprimă regretul un alt coleg. (Vezi și:Starea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile! Ce măsuri vor fi aplicate în următoarea perioadă)

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Se întâmplă de la 1 ianuarie 2021! LOVITURĂ cumplită pentru cei cu mașini pe motorină și pe benzină!

Suferi de COVID-19 sau de gripă? Iată cum îți dai seama: Fii atent la aceste indicii

Adevărul despre știrea care a îngrozit România în perioada comunistă: „Angela Similea a murit într-un accident de mașină!"

Actrița Conchata Ferrell, cunoscută pentru rolul din comedia „Doi bărbați și jumătate”, a murit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies