Managerul Spitalului Focşani reclamă că este ţinut intenţionat în spital, deşi nu are simptome de coronavirus

Constantin Mandrila, managerul Spitalului Sf Pantelimon din Focsani, acuza ca e tinut intentionat

Distribuie pe:

Autor: R.L.

sf-pantelimon
sf-pantelimon


In articol:

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” din Focşani, Constantin Mândrilă, acuză că este persecutat politic şi că este ţinut internat în spital, deşi nu are niciun semn de boală, pentru a fi suspendat de la conducerea celei mai mari unităţi sanitare din Vrancea. În plus, Mândrilă afirmă că managementul militar a făcut ”un circuit din nişte garduri şi un cort”, restul măsurilor fiind luate de el.

Mândrilă a declarat, miercuri, pentru News.ro, că a contestat rezultatele testelor făcute de DSP Vrancea şi că a cerut testarea sa la Institutul Cantacuzino pentru a se convinge că rezultatele testelor în cazul tău sunt reale şi nu sunt dictate de altcineva.

Managerul Spitalului Focşani sustine că e ţinut intenţionat în spital, desi nu are coronavirus

”Aşa cum se ştie, eu am fost internat forţat în 12 aprilie. De atunci, nu am ieşit din spital nici acum, deşi sunt asimptomatic şi nu am luat niciun tratament în acest timp. Mi s-a dat cel mult nişte vitamina C şi cu toate astea sunt ţinut în spital de 4 săptămâni. Revolta mea a fost că am fost testat pe 29 aprilie şi am fost negativ, mi-a venit rezultatul după doua zile, iar apoi mi s-a recoltat din nou şi mi s-a zis ca e proba incertă, iar după alte trei zile, luni, mi s-a recoltat din nou şi mi s-a zis ca e proba pozitivă. E ceva ce nu se leagă. Am contestat rezultatul şi am cerut să mi se recolteze o probă martor pentru că atunci când eram director am semnat contract cu Institutul Cantacuzino şi să îmi recolteze o proba martor ca să vedem dacă este într-adevăr pozitiv sau nu”, a declarat managerul Spitalului de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din Focşani.

Citeste si: Cum a ajuns Ciprian Marica să fie „stăpânul” unui hectar de plajă la Mamaia! Vezi cum arată „paradisul secret al lui Ciprian”!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Directorul spitalului crede că rezultatul probelor sale ar fi intenţionat pozitiv pentru a-l ţine internat peste 30 de zile, caz în care, conform contractului de management, el poate fi suspendat de la conducerea spitalului şi numit un interimar.

”Deci eu nu am ieşit deloc din această încăpere (...) cum m-am reinfectat în camera asta? Cred că se doreşte ca eu să stau internat 30 de zile pentru ca am o clauză în contract că, dacă sunt în incapacitate 30 de zile, atunci pot fi suspendat şi se poate numi un manager interimar. Ei nu m-au putut suspenda în perioada asta pentru că sunt internat şi cred că asta urmăresc”, a spus Mândrilă.

Totodată, Mândrilă spune că doreşte să ştie în primul rând care este starea sa de sănătate despre care crede că este speculată politic pentru a fi înlăturat de la conducerea spitalului, deşi măsurile luate de el cât a condus unitatea sanitară au fost corecte, dovadă că şi conducerea militară nu a făcut nimic în plus decât un circuit epidemiologic.

Citeste si: Numele si fotografii ale Andrei, folosite intr-o campanie mincinoasa pe Facebook. Sunt promise sume uriase de bani

”Am contestat, acum vreau să vad ce se întâmplă. Deocamdată vreau să îmi rezolv problemele mele. Pentru că, de o lună, sunt asimptomatic şi stau închis aici. De ce nu pot şi eu să mă tratez la domiciliu ales, cum fac majoritatea celor asimptomatici. De ce, pentru ca este o persecuţie politică. Drept dovadă, eu când am plecat am lăsat 9 cadre medicale infectate, iar în trei săptămâni sunt aproape 100. De când s-a schimbat conducerea s-a făcut un circuit din nişte garduri şi un cort pentru că în rest nu avea ce să se mai facă.  Se lucrează cu ce am achizitionat eu pentru că nu aveau ce face mai mult. Dacă se va ajunge la 30 de zile şi voi fi suspendat, voi vedea ce voi face, dar voi urma toate căile legale”, a conchis managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani.

În 10 aprilie, managerul spitalului şi şapte angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus.

O echipă din Ministerul Apărării Naţionale condusă de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă “Regina Maria” din Braşov, a preluat în 13 aprilie, managementul medical şi operaţional al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani.

Urmatorul articol
Citește și:

Ce a învățat Ela Crăciun în timpul pandemiei de coronavirus

Fostul șef al Poliției Olt, Nicolae Alexe, repus în funcție! Familia Alexandrei Măceșanu e distrusă: „Umilire până la capăt!”

Feli Donose și-a făcut fanii să plângă! Mesajul publicate recent: „Iau viata-n piept si mă lupt cu ea”

Câți bani au găsit procurorii în biroul lui Gheorghe Burnei! Anunțul a fost făcut la cinci luni de când celebrul medic a fost condamnat pentru luare de mită!

Un român dispărut din data de 3 septembrie a fost găsit la un km de mașina lui! Corpul bărbatului, în descompunere

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies