Mananci asta zilnic, dar nu stiai ca iti afecteaza apetitul sexual! Uite ce alimente TREBUIE sa eviti ca sa ai un libidou normal

Pentru ca nu multa lume stie ca niste alimente banale, pe care le consumam zi de zi, ne afecteaza libidoul, doctorulzilei.ro a intocmit top 5 alimente pe care e bine sa nu le mai mancam.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: www.corporalcrossfit.com1. Alcoolul: deşi alcoolul reduce iniţial inhibiţiile şi te predispune să cedezi instinctelor sexuale, în timp reduce excitaţia şi îngreunează atingerea orgasmului.

2. Pâinea albă: la fel ca majoritatea carbohidraţilor, pâinea albă scade apetitul sexual din cauză că eliberează zahărul foarte repede. Iar excesul de zahăr se traduce prin lipsă de energie, iar sexul fără energie nu se prea poate face. Mai mult, zahărul scade nivelul de testosteron la bărbaţi şi reduce viteza de circulaţie a sângelui.

3. Deficitul de fier: nu este deloc bun dacă vă doriţi un apetit sexual sănătos. O astfel de carenţă duce la scăderea vitezei circulaţiei sangvine şi la apariţia stărilor de moleşeală. Pentru a vă regla nivelul de fier din organism nu trebuie decât să consumaţi nişte carne roşie, fasole, nuci sau stridii.

4. Apa tonică: chinina, ingredinetul principal al acestei băuturi, scade nivelul testosteronului şi chiar afectează calitatea spermei.

5. Pierderea rapidă în greutate: dă peste cap hormonii şi afectează serios apetitul sexual. Dacă o persoană pierde mai mult de 10% din greutate într-o perioadă scurtă de timp, corpul intră în alertă pentru că îşi dă seama că persoana respectivă se înfometează, iar pentru el, lipsa de substanţe nutritive înseamnă că nu e un moment prea prielnic pentru conceput copii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate