Mancaruri care te fac mai prost! Uite ce ar trebui sa eviti

Ai citit mai multe articole cu alimente ce te ajuta sa iti imbunatatesti IQ-ul sau memoria, dar nu te gandeai ca exista si produse care te fac mai "stupid" si care iti pot "scurge infromatiile din creier"?

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereE momentul sa afli ca anumite produse pe care le consumi au aceasta capacitate de a afecta creierul, de a scadea concentrarea sau chiar de a duce pana la pierderi de memorie.

Zaharul este unul dintre acele alimente care pot duce la lipsa de concentrare si orientare in spatiu. Specialistii au observat asta dupa un studiu efectuat pe mai multe persoane. Unele au consmuat zahar, iar altele nu si au fost puse sa parcurga un labirint. Cei care au consmuat zahar au intampinat dificultati in a reusi sa gaseasca iesirea.

Carnea rosie si untul pe care le incluzi in dieta pot afecta functiile creierului. Testul a fost realizat pe 6000 de femei ce au fost monitorizate timp de patru ani si s-a dovedit ca cele care au consumat carne rosie si grasimi au avut dificulati in ceea ce priveste memoria sau gandirea rapida.

Afla continuarea pe Kfetele.ro!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate