Mandatul de arestare emis pe numele lui Cioaca, aproape de final. Vezi ce au cerut procurorii si ce s-a intamplat in sala de judecata

Cristian Cioaca a ajuns azi, din nou, in fata judecatorilor. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare al lui Cioaca, acesta expirand pe 3 ianuarie 2013.

Distribuie pe:

fara descriereCristian Cioaca, alaturi de avocata Maria Vasii, inainte de a fi arestatPolitistul Cioaca, care este acuzat de uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, a declarat din nou, in fata judecatorilor ca e nevinovat si ca e arestat la presiunea opiniei publice.

In timpul sedintei a avut loc si un moment inedit: avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, s-a dus in boxa acuzatilor pentru a-l ruga pe Cioaca sa respecte dreptul bunicilor de a-si vizita nepotul, pe Patrik. Vazand-o pe avocata alaturi de el,  Cioaca a strigat "domnule politist veniti sa o luati de aici ca n-are voie", ca si cand ii cerea acestuia sa-l apere de avocata mamei Elodiei.

Politistul din Pitesti a fost arestat preventiv pe 5 decembrie de Curtea de Apel Bucuresti. El se afla de atunci in Arestul Politiei Capitalei unde si-a petrecut si Craciunul si isi va petrece si Revelionul. Cioaca a sperat ca va fi liber inaintea Craciunului,  el cerand Tribunalului Bucuresti acest lucru, insa instanta a amanat judecata cererii pentru 18 ianuarie 2013.  Politistul a sperat intr-o decizie buna a judecatorilor, mai ales ca aceasta instanta il pusese in libertate 28 noiembrie 2012, magistratii respingand cererea procurorilor de arestare preventiva pe motiv ca procurorii nu au dovezi ca politistul si-a omorat nevasta in 2007.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate