Manelist celebru, distrus de huligani! I-au făcut praf mașina! Victima unui atac mafiot?

Ionuț de la Constanța, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, a avut parte, zilele trecute, de un adevărat șoc, fiind victima unui atac în stil mafiot.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Ionuț de la Constanța este cunoscut în lumea manelelor pentru talentul lui, dar și pentru pasiunea pentru mașin pe care o are. Doar că, pare-se, zilele trecute, chiar pasiunea lui pentru mașini a avut de suferit.

Citeste si: Roxana Dobre s-a dezlănțuit la petrecerea de ziua ei. Bruneta a vrut să se dezbrace în fața invitaților. Florin Salam a explodat

Citeste si: Rafaelo, Viorel și Vulpița, acasă la Blăgești. Manelistul a ajuns pe patul de spital

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt, Marius și Andreea Pirui de la Puterea Dragostei? Jador este la mijloc? DEZVĂLUIRI

Mai exact, acum câteva zile, în mijlocul zilei, Ionuț de la Constanța a avut parte de un adevărat șoc. Mașina pe care o cumpărase de puțin timp a fost victima unui atac mafiot, în centrul orașului, iar manelistul nu a avut se să facă. ”Ionuț de la Constanța s-a dus la magazin și, din senin, a trecut cineva pe lângă mașina lui și, cu o bâtă telesopică, i-a făcut praf parbirzul” ne-a spus un aproiat de-al manelistului.

Mai mult decât atât, după ce și-a găsit mașina făcută praf de huligani, Ionut de la Constanța ar fi primit și un telefon, din senin. ”Vezi ce faci”, i s-ar fi zis celebrului manelist, avertismentul primit fiind mai mult decât clar. De altfel, susțin sursele WOWbiz.ro, Ionuț de la Constanța s-ar fi așteptat la atacul mafiot, cu atât mai mult cu cât, nu cu mult timp în urmă, ”și-a permis” să îi sfideze pe niște ”controversați oameni de afaceri”.

fara descriere

”Ionuț de la Constanța nu a vrut să cânte, în epidemie, pentru niște șmechiri. I s-a spus, încă de pe atunci, o o va păți pentru că ”face figuri”. Doar că, pe atunci, omul le-a explicat șmecherilor că nu vrea să riște, nu vrea să provoace, că preferă să stea cuminte, acasă”, ne-a mai spus surasa WOWbiz.ro.

 

Ionuț de la Constanța, favoritul lui Florin Salam

 

Ionuț de la Constanța s-a făcut remarcat în lumea manelelor după ce, acum ceva timp, a reușit să îl impresioneze pe Florin Salam. Mai mult chiar, regele manelelor i-a cerut mai tânărului manelist să colaboreze cu el la câteva piese, lucru are, evident, l-a transformat pe Ionuț de la Constanța într-un artist din ce în ce mai căutat.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate