Vedete

Manelistul care și-a înjunghiat soția în Anglia face live din penitenciar! ”Mi-am refăcut toată dantura”

Manelistul care și-a măcelărit soția în Marea Britanie pare să o ducă destul de bine în Marea Britanie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Dan Drăghici, cântărețul care a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce și-a înjunghiat soția de 11 ori, pare să o ducă destul de bine în penitenciarul din Marea Britanie, acolo unde își ispășește pedeapsa. Din momentul condamnării și până azi el a reșuit să chiar să posteze câteva imagini pe contul lui de socializare, inclusiv una în care era în ”live” cu fiica lui.

Drăghici spune că a trecut prin multe schimbări, inclusiv din punct de vedere fizic (și-a reparat dantura) și lansează un avertisment pentru ”dușmanii” lui.

Citeste si: Exclusiv | Manelistul Dan Draghici si-a injunghiat sotia pentru ca o banuia de infidelitate! "A prins-o pe Pitica cu altul" Femeia a fost lovita de 11 ori si se zbate intre viata si moarte, iar barbatul e arestat in Marea Britanie

Citeste si: Un manelist cunoscut si-a injunghiat sotia! Femeia se zbate intre viata si moarte - Barbatul este consumator de droguri!

Citeste si: VIDEO Un manelist celebru a povestit ce s-a intamplat de fapt intre Dan Draghici si partenera lui in Anglia! Uite de ce si-a injunghiat cantaretul sotia!

”Asta este ultima poză în care voi arăta așa! Poza este făcută aici de 2 luni. Când o să vin, o să vedeți multe schimbări și în primul rând mi-am refăcut toată dantura, pentru dușmanii mei valabil. Te iubesște tăticul tău, fata mea”, a scris Dan Drăghici.

Și-a înjunghiat soția de 11 ori

Manelistul pare totuși destul de optimist, în condițiile în care va trebui să ispășească cel puțin 2/3 din pedeapsă, conform hotărârii unui tribunal din Wolverhampton finalizat în septembrie 2016.  Drăghici a primit o pedeapsă grea, cu toate că victima lui nu a murit în urma celor 11 lovituri de cuțit aplicate. Conform procurorilor, acesta era sub influența drogurilor și turbat de furie în momentul atacului

Galerie foto