Manelistul Caval, amenintat dupa ce a jignit romanii din diaspora! Cantaretul si-a inchis toate conturile de socializare

Manelistul Adrian Caval a fost nevoit sa-si suspende contul de Facebook dupa ce a jignit romanii din diaspora.

Autor: Radu Constantin

Adrian Caval a ajuns persona non grata in lumea manelelor dupa ce a avut proasta inspiratie sa-i jigneasca pe romanii din diaspora, la o nunta unde nas a fost senatorul PSD Nicolae Badalau. Caval si colegul sau, Mau din Chitila, le-a dedicat acestora piesa cu refrenul „sa vina diaspora, ca ne pi#%*m pe ea”, iar imaginile au ajuns pe internet.

Citeste si:
Maru si Caval au lansat maneaua campioanei: "Steaua este de elita, cea mai iubita echipa, am inghetat campionatul, am luat titlul 24!"

In ultimele zile, Caval a primit mai multe amenintari de la cei care s-au simitit lezati de versurile acestuia, dar si mesaje de la patronii de restaurante din Europa, prin care i s-a transmis ca nu mai are ce cauta acolo. In plus, ceilalti manelisti s-au delimitat imediat de gestul colegului lor, mai ales ca diaspora a devenit o sursa importanta de castig pentru ei.
In aceste conditii, Caval si-a inchis conturile de socializare, dupa ce a incercat sa-si ceara scuze, spunand ca a facut acele versuri pentru bani.
 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies