Manelistul Denis Petcu intervine în scandalul momentului: ”Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută”

Interpretul Denis Petcu intervine în scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul ei și pune punctul pe i: nu crede că e prima dată când vedeta ia bătaie.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Manelistul Denis Petcu a vorbit despre cazul agresiunii asupra Danielei Crudu într-o postare pe vlogul său. Cântărețul e de părere că agresorul nu are nici o scuză și că autoritățile trebuie neapărat să ia măsuri pentru a împiedica un astfel de individ să mai lovească femei. Petcu nu crede că e prima oară când Daniela este bătută, doar că acum a fost cel mai rău.  

”Eu mă gândesc bine că nu a fost prima oară când omul a bătut-o. Probabil a mai bătut-o până acum, dar nu a bătut-o atât de grav ca de data asta. Băi fetelor, dacă sunt bătute sau jignite de iubiții voștri, nu mai stați cu ei, plecați de acolo. Daniela Crudu, dacă nu era mai tare și el o lovea cu aceeași sălbăticie, probabil femeia asta putea să moară, să facă comoție cerebrală. Să se întâmple ceva cu ea și să moară. Drept dovadă, are nasul rupt, trebuie să se opereze, vă imaginați ce a fost asupra ei”, spune Denis.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Declarație halucinantă a iubitului Danielei Crudu: ”Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”

Citeste si: Ce a spus Anamaria Prodan după ce a aflat de bătaia încasată de Daniela Crudu? "Femeile din România au, în general, treaba asta..."

Citeste si: Daniela Crudu are fața distrusă după bătaie! Câți bani a cheltuit pe operațiile pe care i le-a stricat acum iubitul

Denis Petcu: ”Daniela trebuie să depună plângere”

”Sper ca autoritățile române să-și facă datoria și să nu lase cazul ăsta așa. Iar Daniela Crudu să depună plângere împotriva lui și să urmeze toate demersurile să nu-l lase pe omul ăsta așa. Poate ei doi n-or să mai fie împreună, dar cineva va fi cu el și o să-i facă și ei ce i-a făcut Danielei și poate mult mai rău”, a povestit manelistul Denis Petcu pe vlogul său.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Revoltător! Ce a apărut pe pagina de wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit: “Dată deces 2020/02/09”

Tatăl Danielei Crudu a aflat de la reporteri că fiica lui a fost mutilată în bătaie de iubitul croat! Nelu Crudu, declarații halucinante: "Nu știu nimic de ea și nici de...

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Iubitul bătăuș al Danielei Crudu, escortat de polițiști. Imagini de la fața locului

Motivul incredibil pentru care Daniela Crudu a fost bătută de iubit! Acesta s-ar fi înfuriat când a descoperit că i-a dispărut o sumă mare de bani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies