Manelistul Leo de la Kuweit, sub protecția Sportivilor după ce a intrat în conflict cu Duduienii! Mircea Nebunu': ”E finul meu și îl iubesc”

Leo de la Kuweit a fost lăudat de șeful clanului Sportivilor, care l-a numit ”finul meu”. Fostul ”asistent” al lui Florin Salam are probleme în acest moment cu clanul Duduianu.

Leo de la Kuweit
Autor: Radu Constantin

In articol:

Manelistul Leo de la Kuweit și-a asigurat protecția clanului Sportivilor într-un moment extrem de dificil pentru el. Leo este chemat să depună mărturie împotriva unor lideri ai clanului Duduianu, în dosarul maneliștilor șantajați.

Mircea Nebunu: ”E cel mai bun de pe planetă”

Zilele trecute, Leo de la Kuweit a intrat într-un live de acasă de la Mircea Nebunu’, unul dintre liderii clanului Sportivilor din sectorul 4. Acesta l-a ridicat în slăvi pe Leo de la Kuweit și a anunțat indirect că manelistul se află sub protecția lui. ”Este finul meu și îl iubesc”, a spus Mircea Nebunu despre Leo de la Kuweit.  

Citeste si: Un manelist celebru se zbate intre viață si moarte! Avem, detaliile unui eveniment care a tulburat lumea muzicii

”În afară de lăutarii ăștia bătrâni: Salam, Adrian Minune, Ștefan de la Bărbulești, Guță, cu care nu am treabă, am omul României aici, e vremea lui. Nu că e finul meu, nu că-l iubesc eu. Meritul lui, omul momentului! V-am spus că va ajunge cel mai mare? E cel mai mare, cel mai bun de pe planetă! Duduie planeta, finul meu!

MMircea Nebunu
Mircea Nebunu, șeful clanului Sportivilor

El o să vă facă zilele fericite și glasul lui o să rămână cum rămâne al lui Salam, așa o să fie și al lui de acum încolo. El e mai tânăr, 24 de anișori, vă dați seama, are viața înainte”, a spus Mircea Nebunu despre manelistul Leo de la Kuweit.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Leo de la Kuweit, obligat să dezmintă că Duduienii l-au șantajat

În urmă cu exact un an, Leo de la Kuweit se afla la Londra și făcea live din casa lui Anaser Duduianu. Cântărețul dezmințea atunci dezvăluirea făcută de unul dintre persoanele șantajate din dosar, un anume Bujilă, care a scris pe contul lui că Anaser Duduianu i-a cerut lui Marinică Nămol și lui Leo de la Kuweit suma de 20.000 euro.

Leo de la Kuweit, Anaser Duduianu
Leo d ela Kuweit era, acum un an, împreună cu Anaser Duduianu

Cu interlopul lângă el, Leo de la Kuweit nu a avut de ales decât să nege tot, spunând că Duduienii sunt precum familia lui. Acum, el se află pe lista victimelor în dosarul de șantaj și tâlhărie la care au fost supuși maneliștii de către interlopi.

Citeste si: Nelson Mondialu', amenințat de șeful clanului Sportivilor! Mircea Nebunu: ”Mă duc, îl bat și intru la pucșcărie”! Tatăl lui Livian, replică dură: ”O să umbli târâș”

Citeste si: Nelson Mondialu', amenințat de șeful clanului Sportivilor! Mircea Nebunu: ”Mă duc, îl bat și intru la pucșcărie”! Tatăl lui Livian, replică dură: ”O să umbli târâș”

El va fi citat la tribunal și va trebui să povestească dacă este adevărat că Duduienii i-au cerut bani. Pentru orice eventualitate, Leo, care a cântat câțiva ani alături de Florin Salam, și-a asigurat prietenia lui Mircea Nebunu, care are o slăbiciune pentru el încă de acum câțiva ani.  

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incendiar! Legătura lui Florin Salam cu prima grupare mafiotă românească din Italia, organizată după regulile Cosa Nostra DEZVĂLUIRI EXCLUSIV

Cât te costă dacă vrei să-l aduci pe Florin Salam la nuntă

Mircea Nebunu către Florin Salam: ”Îți dă tata o palmă de te învârte invers”! Înregistrarea ”Pierdută” care explică ruptura dintre manelist și liderul sportivilor din sectorul 4

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 14 mai 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți vindecători ai Ortodoxiei

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies