Manifest fără precedent! Se cere demisia Andreei Esca: ”Afară de la știri!”

Petiție uluitoare în mediul online! Românii cer demisia știristei Esca!

Distribuie pe:

Autor: C.C.


In articol:

Manifest fără precedent! Se cere demisia Andreei Esca: ”Afară de la știri!”

Peste o mie de români au distribuit în mediul online o petiție prin care cer demisia de la știri a Andreei Esca. ”Afară de la știri” este mesajul care însoțește petiția. Mulți români, care nu cred în existența coronavirusului, au postat pe rețelele de socializare mesaje care îi îndeamnă pe oameni să trimită o cerere tip la departamentul de resurse umane al postului Pro TV pentru demiterea Andreei Esca. Aceast mesaj a fost distribuit masiv. 

Citeste si: Fostul soț al Mariei Constantin se relansează în muzică alături de întreaga familie

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Legătura neștiută între Adrian Minune și Tudor Gheorghe! Cum a ajuns manelistul să fie descoperit datorită marelui artist

Citeste si: Răspunsul incredibil dat de George Burcea atunci când a fost întrebat de ce s-a despărțit de Andreea Bălan: „Pentru tine...de ce nu recunoști?”

Manifest fără precedent! Se cere demisia Andreei Esca: ”Afară de la știri!”

Andreea Esca, boicotată pe internet

Peste o mie de români vor ca Esca să-și dea demisia sau să fie concediată. ”Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică și dorim demiterea sa sau ca ea insăși să își înainteze demisia din trustul ProTV," se arată în postarea publicată pe un grup de pe Facebook. Grupul de pe Facebook, unde a apărut mesajul se numește ”Vaccinuri - Citește Prospectul", fiind descris ca o revoltă împotriva cenzurii informațiilor care îndeamnă la citirea prospectelor vaccinurilor.  

Manifest fără precedent! Se cere demisia Andreei Esca: ”Afară de la știri!”

Andreea Esca a revenit, săptămâna aceasta, la pupitrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, după 13 zile de absenţă. Prezentatoarea de știri a recunoscut public că atât ea, cât și soțul împreună cu fiul lor au fost infectați cu coronavirus. De curând, știrista l-a sărbătorit pe Aris, care a împlinit 17 ani. Aceștia au dat o petrecere în familie și-au făcut o surpriză adolescentului. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate