Manuela de la ”Puterea Dragostei”, accident de mașină! ”Când am văzut ce s-a întâmplat, era să leșin. Apoi m-am enervat...”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a avut parte, duminică dimineața, de o experiență cu adevărat traumatizantă atunci când și-a găsit mașina făcută praf.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

”Când am văzut ce s-a întâmplat cu mașina, era să leșin. Apoi m-am enervat mai tare ca atunci când m-am certat cu Roxana. Este inadmisibil să pățești ce am pățit eu”, spune Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Întâlnire de gradul 0! Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua s-a întâlnit cu o concurentă focoasă de la Puterea Dragostei

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbare incredibilă de look! E greu de recunoscut acum! Video

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Bianca Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților în care Bianca joacă rolul principal

Agitată de nervi, supărată din cale afară, Manuela de la ”Puterea Dragostei” ne-a explicat ce s-a întâmplat. ”Am lăsat mașina în parcare. Azi, de dimineață (duminică, n. red.), foarte devreme, aveam treabă. Iar când am ajuns în parcare am găsit mașina făcută praf. Iar acum, în loc să mă ocup de ceea ce aveam de făcut, fac drumuri pe la Poliție, caut înregistrări și încerc să descurc ce mi-a făcut cineva care a avut nesimțirea să îmi facă praf mașina și să plece fără să lase măcar un număr de telefon. Cum să mai circuli cu mașina când e așa lovită?”, ne-a spus, revoltată din cale afară, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”, este decisă să își caute dreptatea până în pânzele albe. ”Nu e neapărat problema că mi-au locit mașina, că se repară, are asigurare... Dar e inadmisibil să lovești o mașină și să fugi. Că de aia m-am și enervat așa tare, bine că nu am văzut momentul, că iarași reacționam în stilul meu, cred că săream la gâtul celui care a făcut prostia asta. De aia o să merg peste tot unde e nevoie ca cel care a făcut-o să plătească”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Bătaie ca în 7 păcate între Manuela și Roxana, la ”Puterea Dragostei”

Acum câteva săptămâni, în casa ”Puterea Dragostei”, Roxana a jignit-o pe Manuela și a aruncat cu o pernă în ea, moment în care bruneta s-a ridicat și s-a răstit la șatenă. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Alex Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor.

Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana. În urma bătăii, Roxana s-a ales cu buza spartă de Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, mistuită de flăcări! Zece autospeciale, la palatul de la Izvorani

George Burcea o face praf pe Andreea Bălan! Actorul face acuzații fără precedent la adresa artistei: „Este îndrăgostită de scandal! Doar ca să ia copiii, ea…”

Rețetă delicioasă dar și sănătoasă: Negresă cu ciocolată. Rețeta cu puține calorii

Andi Moisescu, testat pozitiv cu Covid-19! În ce stare se află celebrul prezentator tv: „Sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!

Codin Maticiuc s-a infectat cu noul coronavirus: ”Nu, nu este o glumă macabră... Este o realitate!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies