Manuela de la ”Puterea Dragostei”, în brațele unui manelist celebru! Ce face bruneta, alături de Baby Minune! ”E un tip extraordinar”

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a devenit una dintre cele mai solicitate dive de la noi când vine vorba de colaborările cu maneliști celebri, mulți dintre aceștia înghesuindu-se să apeleze la serviciile senzualei brunete.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Manuela de la ”Puterea Dragostei” pare să fie noua senzație a videoclipurilor de manele, bruneta având ultimele săptămâni pline de filmări cu celebrități ale domeniului.

Citeste si: Cum arată Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” fără perucă! E greu de recunoscut

Citeste si: Bogdan Mocanu să fi fost victima unei înscenări? Manuela de la Puterea Dragostei aruncă bomba ”Prea mulți erau invidioși...” EXCLUSIV

Citeste si: Cu ce se ocupa Manuela înainte să vină la Puterea Dragostei?

”Am filmat, de curând, cu Blondul de la Timișoara un videoclip, iar ieri (luni, n. red.) am filmat alături de Baby Minune. Nu pot să nu recunosc, îmi place să fiu implicată în asemenea proiecte, îmi place la filmări, iar Baby Minune este un tip extraordinar. Ne-am distrat de minune, melodia este una de dragoste, noi eram ”indragostiti”, iar filmările au fost cu totul și cu totul speciale, abia aștept să văd rezultatul”, ne-a mărturisit frumoasa Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

”Eu și cu Baby ne-am cunoscut acum două săptămâni la un studio de muzică din București. Încă de pe atunci ne-am înțeles foarte bine, chiar a fost o chimie, dacă pot spune așa. Am făcut tot felul de video-uri, de Tik-Tok-uri împreună și e un tip tare mișto. Am colaborat extraordinar, e carismatic și are o voce extraordinar de frumoasă, e foarte talentat. Sper să mai avem colaborări. Și, ca să fiu sinceră, eu sunt fana lui, îl urmăream încă de când era micuț, de când a apărut în Inimă de țigan. Iar acum colaborez cu el, este o plăcere”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

fara descriere

Manuela de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Daiana pentru Ella

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a comentat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, scandalul dintre Ella și Daiana, acesta din urmă agresând-o pe fosta iubită a lui Jador. Și, culmea, deși Manuela de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de o bătaie ca în ”7 Păcate” cu Roxana, acum a făcut-o praf pe Daiana pentru că a bătut-o pe Ella.

fara descriere

”Cum să dai în Ella, să o scuipi? Păi Ella e fată de bătut! M-au apucat toți nervii când am auzit, norocul Daianei a fost că nu eram acolo, cred că spălam cu ea pe jos! Am zis că o să fiu mai calmăm, dar nu poți să dai într-o fată ca Ella, iar dacă dai într-o prietenă de-ale mele, păzește-te, că pun mâna pe tine”, ne-a spus, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate