Manuela de la Puterea Dragostei și-a arătat chiloții într-un video

Manuela de la Puterea Dragostei a avut parte de o situație jenantă într-un video postat de Denisa.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Manuela și Bianca au apărut într-o filmare a Denisei pentru vlogul acesteia. Filmarea este făcută pe canapeaua din casa fetelor de la Puterea Dragostei, iar cele trei fete joacă un joc în care trebuie să ghicească un cuvânt citind pe buze. Interesată de joc, Manuela nu a sesizat în primele minute că este filmată dintr-o poziție din care i se vede clar sub fustă. Astfel încât, chiloții Manuelei, deschiși la culoare s-au văzut bine, până când fata și-a dat seama de gafă și și-a schimbat poziția.

fara descriere

Din păcate, Denisa a lăsat imaginea așa, iar Manuela a apărut...cu lenjeria intimă la vedere!

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” a lămurit scandalul cu Roxana! ”Are deja două cartonașe, nu o văd bine” EXCLUSIV

Citeste si: Alex Zănoagă s-a apucat de cântat! Imitându-l pe Jador, iubitul Siminei a făcut o melodie despre sentimentele lui! Cum sună aceasta VIDEO

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Nelson Mondialul, tatăl lui Livian: ”Mi-e chiar frică”

Răsturnare de situație! Alexandru Bobicioiu neagă relația cu Manuela de la Puterea Dragostei

Când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, despre Manuela toată lumea a spus că ea este fosta iubită a lui Alex Bobicioiu, lucru confirmat și de brunetă. Numai că, zilele trecute, Bobicioiu a negat că ar fi fost iubitul Manuelei de la Puterea Dragostei. Supărat că numele lui este tot mai des pomenit în emisiunea Puterea dragostei de către concurenți atunci când vine vorba despre Manuela, Bobicioiu a vrut să lămurească situația.

"Măi oameni buni, eu tot observ anumite lucruri în emisiune. Eu sunt acasă, muncesc, merg la sală, de ce tot vorbiți despre mine? De ce vorbií prostii și spuneți că am învățat-o eu pe Manuela să fie falsă? Nu aș învăța pe nimeni să fie fals! Eu i-am spus Manuelei doar să fie cinstită, să aibă încredere în ea, să nu aibă încredere în nimeni! Nu aveți despre ce vorbi decât despre Bobicioiu și Manuela sau Bobicioiu sau Bianca? De ce vorbiți aiurea despre mine? Relația mea cu Manuela e de prietenie, nimic altceva. Înainte de emisiune eu și Manuela am avut o colaborare. Plus că, ce am avut noi nu se poate numi o relație. Terminați cu asta! Nu știu ce spune Manuela, că nu mă uit la emisiune, dar vă spun eu. Ce am avut noi nu se poate numi relație", a spus Alexandru Bobicioiu pe contul său de Instagram în mai multe stories postate de el după ce a aflat că la Puterea dragostei se tot vorbește despre el și legătura pe care ar fi avut-o cu Manuela.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate