Manuela de la ”Puterea Dragostei” și-a găsit jumătatea! Declarația șocantă făcută de brunetă

Manuela de la ”Puterea Dragostei” este extrem de discretă când vine vorba de viața ei amoroasă, mai ales că, din ceea ce susține ea, bărbații cam lipsesc din ”orizonturile” ei.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei adora sa pozeze


In articol:

Cu toate acestea, pare-se, ea a găsit o soluție, poate de compromis, și, de curând, a decis să își prezinte, cu adevărat, pe perosana care i-a fost ursită.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei, la spital! Dezvăluiri exclusive despre ce se petrece cu bruneta care a făcut show în emisiune

Citeste si: S-a împăcat Manuela Oprișiu cu Roxana, după bătaia de la Puterea dragostei? Dezvăluiri

Citeste si: Primele imagini cu Ella înainte de a fi concurentă la Puterea Dragostei! În urmă cu un an, la castingul pentru emisiune

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Astfel, mutată în București, din Alba, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a decis, zilele trecute, să își facă de cap. Culinar, evident. Așa că, fără să mai țină cont de efectele asupra siluetei, de sănătatea ei, de ideea de a mânca sănătos, Manuela de la ”Puterea Dragostei” a simțit nevoia de o... shaorma. Dar o shaorma, mâncatîă singură, pare să fie cel puțin... plictisitoare.

Manuela de la Puterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei, sexy chiar daca mananca shaorma

Așa că, alături de Manuela, a fost o altă concurentă de la ”Puterea Dragostei”, cea alături de care, de ceva vreme, bruneta din Alba este nedespărțită: Ella. Și, nu oricum, ci Ella a fost prezentată de Manuela într-un fel anume. ”A venit nevastă-mea acasă!”, a scris Manuela lângă imaginea cu Ella, ieșind din shaormerie, în timp ce căra punga cu shaormele cu care cele două și-au făcut de cap, probabil, mai târziu, acasă, ca ”fetele cochete”.

De altfel, relația dintre cele două foste concurente de la ”Puterea Dragostei” este mai apropiată decât oricând, atât Manuela, cât și Ella recunoscând că împart totul, iar când spunem totul, ne referim la apartament, poveștile pe care le trăiesc, fiecare seară, etc...

Ella de la PUterea Dragostei
Manuela de la Puterea Dragostei, servita de ”nevasta” Ella, cu shaorma

Manuela de la ”Puterea Dragostei” își pune silicoane

Manuela de la ”Puterea Dragostei a decis să facă o schimbare uriașă la ea, motiv pentru care, după ce s-a consultat cu medicul, a decis să își pună silicoane. ”Sunt foarte fericită pentru că, recent, m-am mutat în București și viața mea a luat o întorsătură, s-au schimbat multe lucruri în bine. Am un prieten foarte bun, doctor estetician, Pascal Dameh, care o să îmi facă o serie de proceduri și o să încep cu cele non invazive, botox în frunte și altele. Spre sfârșitul lunii urmează silicoanele! O să îmi pun silicoane!”, ne-a spus, în exclusivitate Manuela de la ”Puterea Dragostei”, precizând că protezele cu pricina vor avea 400 de ml fiecare.

 

Galerie foto 
Citește și:

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Nu mai face acest lucruri când te machiezi! Greșelile care te îmbătrânesc mai mult decât crezi. Toate procedăm la fel

Bianca Rus a dispărut timp de trei luni, după operația de micșorare a stomacului! A dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”. Cemre si Nedim dau lovitura de gratie familiei Karacay

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies