Manuela Harabor a vorbit despre viata ei sentimentala: "Cred ca pentru unii oameni treaba asta cu ma­riajul nu e sa fie! Pro­babil ca din vina mea, eu n-am avut parte de "iu­birea vietii mele"!"

Actrita Manuela Harabor (49 de ani) nu stie daca isi va mai gasi sufletul pereche.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Manuela Harabor, una dintre cele mai frumoase actrite romance, nu are noroc in dragoste. Dupa relatia esuata cu producatorul Dan Chisu, care nu l-a recunoscut drept fiu pe Andrei, copilul artistei, Harabor a trait mai multe povesti de dragoste, ultima cu actorul Rares Stoica, de care a divortat recent. Ea a mai fost maritata, timp de 17 ani, cu afaceristul Soli Shaltiel. „Cred că pentru unii oameni, treaba asta cu ma­riajul nu e să fie. Pro­babil că din vina mea, eu n-am avut parte de „iu­birea vieţii mele”, care să ţină „până la adânci bă­trâneţi”, căci fiecare om e responsabil de ceea ce i se întâmplă pe parcursul exis­ten­ţei. Aşa că azi... nu zic nici că resping iu­birea, nici că nu mai do­resc pe ci­neva care să-mi stea alături... nu ştiu da­că Dumnezeu o să îngă­duie o astfel de persoană”, a marturisit Manuela Harabor pentru Formula AS.

„Acum vreo câţiva ani, stând de vorbă cu pă­rin­tele meu duhovnic, l-am întrebat de ce crede că lucrurile s-au petrecut aşa cum s-au petrecut în viaţa mea şi dacă, într-o zi, o să-l întâlnesc pe bărbatul ca­re să rămână lângă mine până la sfârşit, iar el mi-a răspuns: "Manuela, pe tine te ajută Dumnezeu! Ui­te că acum nici nu mai simţi gre­u­tatea crucii! Şi tu ce-i spui lui Dumnezeu: «Doamne, e crucea mea, da' mai dă-mi pe cineva care să mă ajute s-o duc»?" Mi-am dat seama că avea dreptate. Am trecut la un moment dat printr-o experienţă, când m-am gândit că "în sfârşit, am şi eu pe cineva care să mă ajute". Şi - când colo! - m-am trezit nu cu un ajutor, ci cu încă o po­vară de cărat în spi­nare. De-as­ta zic acum că mă las deplin în voia lui Dum­nezeu. Cum gân­deşte El că e mai bine pen­tru mine aşa să fie!”, a mai dezvaluit actrita. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate