Manuscrisul ”pierdut” al lui Aurelian Preda! ”O carte care va răsturna lumea muzicii populare”! Volumul urmează să apară la exact 3 ani de la moartea artistului

Un manuscris semnat de Aurelian Preda ar putea provoca un adevărat cutremur în muzica populară românească.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Aurelian Preda a lăsat în urmă un manuscris care conține informații ce va schimba percepția publicului despre mulți dintre cântăreții de muzică populară. Artsitul a lăsat cu limbă de moarte ca manuscrisul să vadă lumina tiparului la exact trei ani de la moartea lui. Acest termen se împlinește anul acesta, pe 27 septembrie.

fara descriere

Despre acest manuscris au vorbit colaboratorii apropiați ai lui Aurelian Preda, în documentarul ”Testament”, produs de Etno TV. Cornelia Duță, producătoarea emisiunii ”Destine celebre”, prezentate de Preda în timpul vieții, este unul dintre puținii oameni care știu de existența manuscrisului. Ea spune că acesta conține ”adevăruri șocante”.

”Cora, în cartea asta, care va apărea la fix 3 ani după ce eu voi muri, va conține lucruri de care lumea va fi șocată”, i-ar fi spus Aurelian Preda producătoarei sale.

Mulți interpreți de muzică populară tremură în acest moment

fara descriere

Și Mariana Ionescu Căpitănescu a aflat de existența acestor texte chiar de la Aurelian Preda. Ea spune că apariția acestei cărți va răsturna lumea muzicii populare din temelii.

Citeste si: Aurelian Preda, otrăvit de preotul Pomohaci? Dezvăluiri incredibile despre cafeaua otrăvită pe care i-a dat-o când l-a invitat la el acasă

Citeste si: Ce a declanșat scandalul dintre fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan? Anamaria Rosa: ”Încrederea mea în oameni a murit odată cu moartea tatălui meu”

Citeste si: Nicușor Iordan s-a recules la mormântul lui Aurelian Preda! Fiica acestuia îl acuză de agresiune sexuală! Ce i-a promis cântărețul ”fratelui” său

”O carte care va răsturna lumea muzicii populare românești. Așa mi-a spus”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Etno TV.

Nu există totuși informații despre conținutul acestui manuscris, însă există, se pare, mulți artiști care se tem de apariția acesteia. Există în lumea muzicii populare românești secrete care până acum nu au fost scoase la iveală și care vizează interpreți extrem de importanți.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate