Mara Bănică a depus plângere la poliție: ”E un caz foarte grav”

Mara Bănică a depus o plângere la poliție. Despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Celebra jurnalistă Mara Bănică a depus o plângere la poliție pentru o situație foarte gravă. Totul a pornit de la un caz al unei persoane invitată într-o emisiune televizată. Având o poveste de viață tragică, Mara Bănică s-a emoționat foarte tare și aproape că a cedat, astfel povestind despre un episod din viața ei.

Citeste si: Ce părere are Nelson Mondialu despre Andra Volos! Bogdan Mocanu a rămas surprins

Citeste si: Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face clipul ăla?"

Citeste si: Adevărul despre reținerea lui Marius Baciu, antrenorul echipei patronate de fiul lui Liviu Dragnea! Fostul stelist, implicat în mafia pariurilor

“Am depus o plângere la poliţie săptămâna trecută, la Secţia 8 şi nici mie nu mi-au dat număr de înregistrare. Poate îşi aminteşte domnul comandant… Mi-au spus că mă sună vineri. Nu m-au sunat! Pe mine care sunt la televizor şi sunt cunoscută… Ce pretenţii să am în Giurgiu…! Nu vreau să fac încă public cazul… E un caz foarte grav. Mi-au spus că mă sună a doua zi, vineri, la ora 11 să-mi spună dacă să ajung la Secţia 8 în jurul orei 11:30 sau 12. Cum te-au sunat pe tine m-ai sunat şi pe mine.. şi azi e marţi (n.r.: ieri)!”, a declarat Mara Bănică într-o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate