„Mara Bănică a murit”. Anunțul a enervat-o pe jurnalistă

Mara Bănică a fost declarată moartă de o publicație din România. Anunțul a enervat-o la culme pe jurnalistă, care a luat atitudine.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

„Mara Bănică a murit”. Anunțul a enervat-o pe jurnalistă


In articol:

Mara Bănică a reacționat dur pe rețelele sociale, fiind de părere că s-a ajuns prea departe și că este inadmisibil să arunci o astfel de informație în condițiile în care are, la rândul ei, o familie.

“Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul ‘Mara Bănică a murit’, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer”, a scris Mara Bănică.

Mara Bănică amenință cu tribunalul

Cunoscuta jurnalista a mai anunțat că autorul știrii care i-a anunțat moartea va fi dată în judecată, lucru pe care îl regretă, în special pentru că este vorba de un coleg de breaslă.

“Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Acum ani de zile mi-am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”, a mai scris Mara Bănică.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate