Maramureșean împușcat în picior de poliție după ce i-a amenințat cu toporul. Care a fost cauza scandalului

Polițiștii din Maramureș au intervenit aseară într-un scandal de familie. Bărbatul recalcitrant i-a așteptat cu toporul.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Maramureșean împușcat în picior de poliție.  Cauza scandalului


In articol:

Un maramureșean din localitatea Săcălăceni a fost împușcat în picior de oamenii legii pentru că nu a vrut sub nicio formă să coopereze pentru a se liniști. Întreg scadalul a pornit de la o ceartă în familie, polițiștii ajungând la fața locului în urma apelului soției care a declarat că soțul ei este violent.

Citeste si: Un medic internat la Matei Balş a murit. Este primul medic român mort din cauza virusului

Maramureșean împușcat în picior de poliție după ce i-a amenințat cu toporul. Care a fost cauza scandalului

Bărbatul recalcitrant, care este și sportiv de meserie nu s-a speriat de prezența oamenilor legii, ba mai mult a sărit la bătaie la ei cu un topor.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

„La vederea polițiștilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor în mână, amenințându-i. După somație, polițiștii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat amenințarea”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citeste si: Sprijin psihologic gratuit pentru persoanele afectate de pandemie! Unde trebuie să suni dacă ești într-o situație dficilă?

Bărbatul rănit la picior a fost transportant de urgență la Spitalul din Baia Mare și operat pentru a i se extrage glonțul.

La locul incidentului s-au deplasat și criminaliștii și forțele speciale de intervenție care au adunat mai multe probe, inclusiv toporul de care polițiștii s-au apărat. Scena de violență a fost surpinsă și de camerele de supraveghere, imagini care vor fi folosite în cadrul anchetei.

Citeste si: Bogdan Despescu, după ce un agresor a fost împuşcat în Bucureşti: Forţele de intervenţie folosesc resurse letale numai când altă cale nu mai există

Întreaga zonă a fost păzită peste noapte de mascați.

Urmatorul articol
Citește și:

Noi măsuri pentru pacienții infectați cu COVID-19. Ce se întâmplă cu aceștia în momentul internării. Protocolul o spune clar

Muncitorii români au ajuns în Germania. Reacții halucinante din partea politicienilor: „Vin la noi pentru că trăiesc în sărăcie”

Doliu în lumea filmului! Actorul Orson Bean a murit după ce a fost lovit de o mașină

Jean Maurer, dezvăluiri dramatice: ”Pe Eric l-am salvat de moarte la o lună” Vezi ce doctor celebru l-a ajutat

Moarte cumplită a unui bărbat. Și-a găsit sfârșitul după ce a mâncat lemn-dulce în exces

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies