Vedete

Marcel Pavel, despre Simona Halep si momentul huiduielilor: "S-a simtit jenata..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Marcel Pavel, despre Simona Halep si momentul huiduielilor: "S-a simtit jenata..."
 
Marcel Pavel, prezent inclusiv pe scena, la momentul organizat de Primaria Capitalei, a afirmat ca momentul bucuriei victoriei Simonei Halep de la Roland Garros a fost stricat de huiduielile din Arena Nationala.
 
„S-a stricat momentul pe jumatate. Nu am inteles nimic din huiduiala. Putea sa fie alta data momentul cu huiduieli. Simona Halep s-a simtit jenata, nu stia ce sa faca, s-a simtit aiurea”, spus Marcel Pavel la Antena1.
 
 
Desi momentul de pe Arena Nationala ar fi trebuit sa fie unul frumos, a fost acoperit de controverse si huiduieli. Acum, in loc sa se vorbeasca despre Simona Halep, se vorbeste despre huiduieli, ce face Gabriela Firea si despre protestatarii prezenti, cei care se afla in spatele controverselor.
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune